Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2006

sextus for sex



Η φωτογραφία δείχνει το πρώτο σώμα που αγάπησα (σώμα - όχι άνθρωπο). Την έβγαλα ένα χειμωνιάτικο πρωί, αυγή, χαράματα, στο φοιτητικό μου δωμάτιο. Μόναχο 1955. Τo όνομά της, Margot.

Πενήντα χρόνια μετά, στους "Δρόμους" έγραφα: Δεν γίνεται να αποσιωπήσω αυτό που ήταν πάντα το πιο σημαντικό στην ζωή μου – με μεγάλη απόσταση από ο,τιδήποτε άλλο. Κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει αν δεν ξέρει ότι για μένα το «πρώτο κινούν» ήταν το πάθος και η ερωτική έλξη.

Ας γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος: όταν μιλάω για έρωτα εννοώ το σεξ. Τα συναισθήματα τα γνωρίζω σαν εποικοδόμημα. Στην βάση υπάρχουν οι αισθήσεις – και (για να παραφράσω το παλιό λατινικό) τίποτα δεν είναι στο νου που δεν ήταν πριν στις αισθήσεις.

Μα, η αγάπη, η συντροφικότητα, η φιλία; Υπέροχα και σημαντικά συναισθήματα, τα ζω τώρα κάθε μέρα σε μία σχέση όπου είμαι παιδί και πατέρας, σύντροφος και συνένοχος, φίλος και παρέα. Αλλά όλα αυτά μπορεί να συνυπάρχουν με αυτό που ονομάζω έρωτα – μπορεί και όχι. Δεν διαφοροποιούν την ύπαρξή του – εκτός κι αν την αποδυναμώνουν.

Αν προσπαθούσα να εκφράσω με φιλοσοφικούς όρους την βιοθεωρία μου θα την ονόμαζα αισθησιαρχία. Γιατί τα δύο πράγματα που με κινητοποιούσαν, ο έρωτας και η τέχνη, ήταν και τα δύο αισθησιακής προέλευσης. Βέβαια, μετά τις αισθήσεις δραστηριοποιούσαν και όλες τις άλλες ψυχικές και νοητικές λειτουργίες. Αλλά από την αίσθηση ξεκινούσαν και σε αυτήν κατέληγαν.


Εδώ και 15 χρόνια, το δικτυακό μου ID είναι sextus. Προς τιμήν του Sextus Empiricus (Σέξτος Εμπειρικός, σκεπτικός φιλόσοφος) που ήταν ο πρωταγωνιστής της διδακτορικής μου διατριβής. (Στα ελληνικά κυκλοφόρησε με τον τίτλο: "Το Απόλυτο και το Τάβλι"). Ο σκεπτικισμός μου έχει πολύ να κάνει με τον αισθησιασμό - όσο περισσότερο δυσπιστείς στις ιδέες, τόσο οξύνεις τις αισθήσεις.

Και πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο πως μέσα στο όνομα Sextus (που τότε σήμαινε "έκτος") υπάρχει η λέξη sex.

242 σχόλια:

1 – 200 από 242   Νεότερο›   Νεότερο»
Nikos Dimou είπε...

Συγγνώμη - από ένα δικτυακό ατύχημα το post βγήκε κουτσουρεμένο και χωρίς την φωτογραφία - επανόρθωσα.

Marialena είπε...

Καλησπέρα και από μένα! Γι' αυτό και ο Έρωτας στην αρχαιότητα είχε μορφοποιηθεί ως Θεός. Ήταν κάτι το ανώτερο από τους θνητούς. Η σαρξ ήταν το μέσο, το αίσθημα ο απώτερος σκοπός. Μ΄αρέσει αυτή η οπτική των προγόνων μας, δεν το κρύβω και γι' αυτό και την υποστηρίζω. Είμαστε και για τις δύο λειτουργίες προγραμματισμένοι γι' αυτό και τόσο τυχεροί σε αντίθεση με το ζωικό βασίλειο.

Yannis H είπε...

Κάποτε είπατε ότι το sextus απορρίφθηκε από κάποιους servers, σαν sex-spam. Ε, κι εγώ κάποτε έγραφα τη λέξη ‘Κολοσσαίο’ σε ένα φόρουμ, και εμφανίστηκε η λέξη ‘****σσαίο’. Κάποιος απάντησε: ‘κι εγώ που λέγομαι Κολονέλος;’

Για τις αισθήσεις, θα σχολιάσω τον Orlando: «κλαίει από συγκίνηση πάνω από το πιάτο του» Έχω κλάψει για τρία φαγητά στη ζωή μου – τα θυμάμαι...

mickey είπε...

Kαλησπέρα σε όλους (ελπίζω να μη σας έλειψα)!

Τελικά, ο Μορφέας όντως είχε όρεξη για ταβλάκι (ήταν και καλός, πανάθεμά τον, στο πλακωτό) και επειδή δε σταματάω να παίζω μέχρι να κερδίσω, με πήρε τελικά στην αγκαλιά του γύρω στις 9 με 10 το πρωί. Μου έδωσε και κατάλαβα, με το ξυπνητήρι τα μπέρδεψα και τελικά όταν ξύπνησα κόντευε 6 το απόγευμα. Μέχρι να διαβάσω και τα νέα σχόλια (κύριε Δήμου, πάμε για παγκόσμιο ρεκόρ!) μου πήρε πάνω από ώρα!

Πάλι καλά που σε μας δεν το έστρωσε, αλλιώς δε θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν χιόνιζε στη γειτονιά και δεν έπαιζα χιονοπόλεμο! Ελπίζω αύριο να το στρώσει και αν όχι, μάλλον θα μετακινηθώ βορειότερα για να πάρω τη δόση μου.

Λέω να μην παίξω σήμερα. Έτσι κι αλλιώς, έπαιξα χθες με την ψυχή μου και κέρδισα ή μάλλον θριάμβευσα (LOL)! Βασικός μου κανόνας είναι όταν κερδίζω σε ένα παιχνίδι που είμαι πρωτάρης, να απέχω για λίγο για να μπορέσω να χαρώ τη νίκη μου πριν χάσω αμέσως μετά. Στη συνέχεια μπορώ πάντα να ξαναπροσπαθήσω. Αν το παιχνίδι εξακολουθεί να μου αρέσει και κερδίζω πού και πού (ή τουλάχιστον βελτιώνομαι παίζοντας), θα το συνεχίσω. Αλλιώς, δεν πειράζει, υπάρχουν και αλλού ...πορτοκαλιές (ελπίζω κύριε Δήμου να απάντησα και σε κάποια ερωτήματα που θέσατε στο αρχικό post).

Θέλω να διαμαρτυρηθώ εντονότατα για τις αποκαλύψεις του Πανιερώτατου και Ορθοτομούντα τον Λόγον της Αληθείας κ.κ.κ. Χατζόπουλου, σχετικά με τις αποκαλύψεις που κάνει μέσω των σχολίων του για τη ζωή στο Κατηχητικό, τις παραινέσεις του προς τα παιδιά και τους νέους (ιδίως σε ότι αφορά το σεξ), τους ιερούς κανόνες κλπ, ότι θα μου κλείσει το νεοσύστατό μου blog πριν καλά καλά το ανοίξω! Μα καλά, πάτερ(!), αν τα γράψετε όλα εσείς, τι θα μείνει για μένα; Θέλετε να μου φάτε τη δουλειά και εκτός από Ιερεύς και Ψυχαναλυτής να γίνεται και ...Μπλογκοφάγος; Δυο επαγγέλματα (συγγνώμη, "λειτουργήματα" ήθελα να πω) δεν σας είναι αρκετά; Δε φτάνει που ο Θεός θα με εμέσει (πφ! θα βρωμάω κιόλας, ειδικά αν έχει φάει τζατζίκι), θα μείνω και χωρίς blog. Πάει, τέλειωσε, είμαι καταραμένος :(

Υ.Γ. Το παραπάνω σχόλιο δημοσιεύθηκε στο σχολιασμό του προηγούμενου post πριν από λίγο και προτού προλάβω να δω ότι περάσατε σε άλλο θέμα. Το παραθέτω και εδώ μια και το κάθε post φαίνεται πως ανεβαίνει με αφορμή κάποια σχόλια του προηγούμενου. Έχω να πω αρκετά και για το σημερινό θέμα και εύχομαι ο Θεός να φωτίσει τον "τρελογιατρό" μας (περιπαικτικά το λέω, με αφορμή την ιδιότητά του και όχι υποτιμητικά ως προς αυτόν ή την ψυχανάλυση) να συμμετέχει στη συζήτηση!

mickey είπε...

Συγγνώμη για το "...να γίνεται και ...Μπλογκοφάγος" στο τελευταίο μου σχόλιο. Είναι "γίνετε" φυσικά!

Nikos Dimou είπε...

vpar ποιος σου είπε ότι δεν έχω ακόμα ωραία σώματα γύρω μου;

NikosXatzopoulos ο αυνανισμός είναι μία άλλη μορφή ηδονής, απόλυτα νόμιμη. Ο λαϊκός λόγος λέει: "Άμα πιάσει η μ...κία, τύφλα νάχει το γ..μήσι".

Σας συνιστώ το διήγημά μου Εξομολόγηση Πορνομανούς είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικό και επωφελές.

mickey είπε...

Για μένα και η "αυτοϊκανοποίηση" ("κατά μόνας" σύμφωνα με την εκκλησιαστική ορολογία) είναι μορφή ερωτισμού ή τουλάχιστον αισθησιασμού, μια και αναφέρεται και αυτή στις αισθήσεις και την ηδονή που δίνει. Μπορεί να τη δει κανείς και σαν "προπόνηση" πριν το ματς ή σαν "χαλάρωση" ανάμεσα σε δυο αγωνιστικές. Μη βιαστεί κανείς (εκτός εκκλησίας, εννοώ) να την καταδικάσει. Και οι φυλακισμένοι, ναυαγοί, μοναχοί (και γενικά κάθε άνθρωπος που σε μια συγκεκριμένη περίοδο δεν έχει σύντροφο), έχουν ψυχή! Προσωπικά δεν μπορώ χωρίς σεξ ούτε μια μέρα (με ή χωρίς σύντροφο). Και συμφωνώ απόλυτα με τον Ν.Δ. ότι η βάση του έρωτα είναι το σεξ. Αυτή είναι η φύση μας. Τα υπόλοιπα μπορούν να "δέσουν" με αυτό και να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό σύνολο. Θα προσπαθήσω στη συνέχεια του σχολιασμού μου να αποφύγω αναφορές επί προσωπικού (δεν εγγυώμαι ότι θα το καταφέρω) και να μη φανώ αδιάκριτος. Αν ξεφύγω, παρακαλώ να μου το επισημάνετε.

cobden είπε...

Απολαυστικό το ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΡΝΟΜΑΝΟΥΣ, κύριε Δήμου...Προσυπογράφω!:-))
Δεν είναι τυχαίο που στη σημερινή εποχή ,εξαπολύουν μύδρους εναντίον της πορνογραφίας δύο φαινομενικά αντίθετες δυνάμεις. Η θρησκευτική δεξιά ζητά την απαγόρευση της πορνογραφίας επειδή την θεωρεί ανήθικη...Οι φεμινίστριες της αριστεράς επειδή ,όπως λένε, μετατρέπει τη γυναίκα σε...αντικείμενο.Κοινό τους στοιχείο: ο ίδιος πουριτανισμός("puritanism:The haunting fear that someone,somewhere,may be happy"-H.L. Mencken), η ίδια λογική απαγορεύσεων.
Και μια ερώτηση ,κύριε Δήμου: πιστεύετε πως θα μπορούσε ποτέ μια γυναίκα να γράψει ένα κείμενο-ύμνο στην πορνογραφία;

gravoura είπε...

΄Ενας φίλος μου, σε ώριμη πλέον ηλικία, μου έχει εξομολογηθεί πως γνώρισε μια γυναίκα πριν μία δεκαετία, όπου με το που την έβλεπε πάθαινε..... Η σχέση τους κράτησε λίγους μήνες, τέλειωσε σχετικά νωρίς. Ο λόγος; ΄Οταν άνοιγε το στόμα της δεν ήξερε από πού να φύγει.
Τώρα για πες τε μου εσείς, ω άνδρες φαλλοκράτες, πως συμβιβάστηκε ο καλός μου φίλος με μια σύζυγο που τελικά δεν έκανε ποτέ κέφι το σεξ, αλλά κρατάει τον άντρα δικό της!!!!
Και τώρα η άποψή μου. Δεν μπορώ να λατρέψω ένα κορμί, όσο όμορφο κι αν είναι, αν δεν ερεθιστεί ο εγκέφαλός μου. Και αυτός δεν ερεθίζεται με κανένα σωματικό μέλος!!! Η περιβόητη "χημεία" ξεκινάει από το νου.

MainMenu είπε...

Το μπλογκ δείχνει να φεύγει από τα όρια των άλλων μπλόγκερς (κάποτε ως Αλέξανδρος σας είπα ότι εδώ είστε λίγο σφιχτοκώλης)...Ευχαριστώ που με διαψεύδετε.

even innocence itself has many a vile
and will not dare to trust itself with truth
And love is taught hypocricy from youth

Don Juan (Canto 1.72)

Dormammu είπε...

Βλέπω πως ξεκινήσαμε καλά σήμερα…. Το γαμήσι είναι πιο πρόστυχο, το σεξ πιο πολιτικά ορθό, ο έρωτας όμως είναι πιο αφηρημένη έννοια και από τις δύο προηγούμενες. Ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως. Περιλαμβάνει το βιολογικό και το πνευματικό στοιχείο. Το βιολογικό είναι μεν ωραίο, αλλά είναι απλώς μια αφετηρία… Το ζουμί είναι στο δεύτερο….. Και ν’ αργήσει πάντως κανείς να φτάσει σ’ αυτό, δεν βλάπτει….:))) Την καλησπέρα μου σε όλους.

Pavlos είπε...

Τα βάσανα της αγάπης

gravoura είπε...

@ nikosxatzopoulos
Aγαπητέ μου, όσο κι αν φαίνεται παράξενο, υπάρχουν γυναίκες που δεν τους αρέσει το πότισμα!!! παρά σπανίως. Μακράν εμού πάντως...
Τώρα για το φλερτ, σας βεβαιώ, πως ο νους και των δύο στο σεξ πηγαίνει, με διαφορά λίγου χρόνου ίσως για την κατάλληλη στιγμή.

Nikos Dimou είπε...

NikosXatzopoulos:
Ενας καλος ψυχαναλυτής για να φτάσει στα συμπεράσματα που φτάσατε εσείς: "1. Έχετε τεράστιες πληγές από γυναίκες. 2. 3. 4. κλπ. κλπ.", θα χρειαζόνταν τέσσερα χρόνια και ένα κάρο λεφτά. Εσείς με ψυχαναλύσατε σε δευτερόλεπτα. Προτείνω να διαφημίσετε την ικανότητά σας σε "ταχυανάλυση": Θα πλουτίσετε! Εδώ υπάρχουν κορόιδα που πάνε στις καφετζούδες και τους αστρολόγους...

gravoura συμφωνώ απόλυτα - το πιο δυνατό αφροδισιακό είναι η εξυπνάδα. Φτάνει να μην θολώνει από το συναίσθημα και να κατεβαίνει κατευθείαν στο εφηβαίο. Μία κουτή γυναίκα κάνει και βλακώδες σεξ.

takis vasilopoulos είπε...

K.Δήμου ωραιο θέμα και δύσκολο.....

Για το σεξ και την ερωτική επιθυμία έχετε μιλήσει σε πολλά κειμενα που αγαπώ ( ειδικά το << 3 το πρωι >> απο το βιβλιο << τολμηρές ιστορίες >> ) .
Δεν μπορώ να καταλάβω αν το θέμα συζήτησης είναι το σεξ ή πως βλέπει ο καθένας τον έρωτα για αυτο συγχωρέστε με αν επεκταθώ λίγο παραπάνω......

Σεξουαλική επιθυμία μπορώ να νιώσω χωρις να είμαι ερωτευμένος ,και τι εννοώ:για μένα έρωτας είναι η συνύπαρξη της σεξουαλικής επιθυμίας με κάτι άλλο( κ δε μιλώ για την αγάπη ) που δεν μπορω να το εξηγήσω με λόγια,είναι μια μαγεία στο μυαλο,μια φωτιά όταν βλέπεις τον άλλον.Ότι πιο όμορφο και ότι πιο οδυνηρό έχω γνωρίσει.

Η σεξουαλική επιθυμία υπάρχει και παίζει σημαντικό ρόλο αλλα υπάρχει και ένα άλλο συναισθημα που καλύτερα απο εμένα το έχουν περιγράψει ο Γκαιτε στο << Βερθερο >> και ο Οσκαρ ουάιλντ στο << το αηδόνι και το τριαντάφυλλο >>.
Και νομίζω και εσεις πιστεύετε σε κάποια τετοιας μορφης έρωτα,στο << ένα παραμύθι για την ποίηση >> διακρίνω έναν έρωτα που έχει και ρομαντικά στοιχεία.

Τώρα για το σεξ θα πω πως με λίγα πράγματα μπορει να συγκριθει(και σχεδον πάντα νικά,είναι η αμεσότητα της αίσθησης)....αν πίστευα αυτο που κατηγορει ο Βολταίρος στον αγαθούλη(δηλαδη πως τα πράγματα έχουν φτιαχτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για ένα σκοπό) θα έλεγα πως το περίτεχνο νευρικό μας συστημα ( που μου έχει δοθεί η δυνατότητα να μελετήσω ) έχει εξελιχθει τόσους αιώνες με σκοπο την απόλαυση που νιώθουν δυο εραστές!!

Και κάτι τελευταίο:παλια ξεχώριζα με ζήλο τον έρωτα απο την αγάπη και ήμουν φανατικά υπέρ του πρώτου,πίστευα έντονα στην φράση του Ελύτη << ... που δε θέλω αγάπη αλλά θέλω τον άνεμο , αλλά θέλω της ξέσκεπης όρθιας θάλασσας τον καλπασμο ... >>....Αργότερα κατάλαβα πως έρωτας και αγάπη δεν είναι αντίθετα ούτε εχθροι,πως για μια αληθινή ζωή χρειάζονται και τα δύο.

mickey είπε...

Ας μου επιτραπεί να χρησιμοποιήσω όρους της πληροφορικής (δεν θα πω και τίποτα πρωτότυπο, άλλωστε):

Ο εγκέφαλός μας είναι "προγραμματισμένος" για το σεξ. Αν ο εγκέφαλός μας περιλαμβάνει την "Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας" (για την ακρίβεια, μάλλον περιλαμβάνει πολλές επιμέρους συνεργαζόμενες μονάδες επεξεργασίας) και τη "Μνήμη" και τα αισθητήρια όργανα είναι οι "μονάδες εισόδου", θα έλεγα πως το σεξ είναι το "Λειτουργικό Σύστημα" πάνω στο οποίο εδράζονται οι επιμέρους "εφαρμογές" (διανόηση, συμπεριφορά, δημιουργικότητα) και οδηγούν συλλογικά στις διάφορες εκφάνσεις του πολιτισμού μας (θρησκεία, τέχνη, επιστήμη, πολιτική κλπ). Δυστυχώς, στο "λειτουργικό σύστημα" μπορεί να παρεισφρήσουν διάφοροι "ιοί" (στέρηση, ενοχές, σεξουαλική καταπίεση, τραυματικές εμπειρίες (όπως ο βιασμός ή η παιδική κακοποίηση), κοινωνικοί κανόνες περί αποδεκτής και μη συμπεριφοράς, "ιεροί" κανόνες περί "ηθικής" και "αμαρτίας" (που έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση πολλών από τους προηγούμενους ιούς) κ.α.) και να αλλοιώσουν τις λειτουργίες του. Φυσικά, όταν το "λειτουργικό σύστημα" δεν λειτουργεί σωστά, οι "εφαρμογές" παρουσιάζουν προβλήματα κατά την εκτέλεσή τους ή δεν εκτελούνται καθόλου (π.χ. ορθός λόγος, κρίση κλπ) και το "σύστημα" χαρακτηρίζεται από αστάθεια, "παρεκκλίνουσα" συμπεριφορά (συμπλέγματα, ψυχικές ασθένειες, βίαιη συμπεριφορά κλπ). Πιστεύω ότι ένας υγιής σεξουαλικά άνθρωπος (αλήθεια, πώς θα μπορούσαμε να τον ορίσουμε;) είναι σε θέση να κάνει θαύματα!

Φυσικά τα παραπάνω δεν είναι παρά μια αναλογία (ενδεχομένως ούτε καν σωστά δομημένη) και δεν αποδεικνύουν ούτε υποστηρίζουν επιστημονικά τίποτα. Ίσως όμως δώσουν κάποια τροφή για κάποια σχόλια. Περισσότερα στη συνέχεια...

Και για όσους ενδιαφέρονται για τα "επιτίμια" της Εκκλησίας σε κάποιες περιπτώσεις σεξουαλικών αμαρτημάτων, όπως προκύπτουν από τους "ιερούς" κανόνες που εξακολουθούν να ισχύουν αναλλοίωτοι μέχρι σήμερα:
- Αυνανισμός: 40 ημέρες αποχή από τη Θεία Κοινωνία
- Σεξ εκτός γάμου (σε κάθε περίπτωση): 2 χρόνια αποχή από τη Θεία Κοινωνία
Φυσικά, κάποιοι εξομολόγοι μπορεί να ρίξουν μικρότερες "ποινές" (ή και καθόλου) για λόγους "θείας οικονομίας", αλλά κανείς δε μπορεί να πει τίποτα σε έναν πνευματικό-εξομολόγο να ακολουθεί τους κανόνες κατά γράμμα και να απαγορεύει συστηματικά τη Θεία Κοινωνία σε ένα παιδί-έφηβο-νέο που "ολισθαίνει" κατ' εξακολούθηση στα παραπάνω αμαρτήματα (βλέπετε εδώ καμιά αναλογία με ορισμένους απαρχαιωμένους νόμους του Ελληνικού Κράτους που τηρούνται κατά περίπτωση αντί να αναθεωρηθούν;).

Με δεδομένη την τεράστια αξία της Θείας Κοινωνίας για έναν συνειδητό χριστιανό, μπορεί κανείς να καταλάβει σε τι ψυχολογικά δράματα, ενοχές και απόγνωση μπορεί να οδηγήσουν ένα παιδί-έφηβο-νέο που έχει το θάρρος να εξομολογείται με ειλικρίνεια τα "αμαρτήματά" του (συμπεριλαμβάνονται ακόμα και "πονηρές" σκέψεις εκτός των "πράξεων") και να δέχεται τις συνέπειες, ακόμα και το χλευασμό ή το περιφρονητικό βλέμμα των υπόλοιπων συν-χριστιανών της παρέας όταν οι άλλοι κοινωνούν ομαδικά και εκείνο στέκεται στην άκρη, γνωρίζοντας ότι οι άλλοι "ξέρουν" το λόγο...

Loucretia είπε...

Επιτελους!
Σεξ!

gravoura είπε...

@ nikosxatzopoulos

Τελικά φίλοι μου, ο παραπάνω κύριος θέλει να μονοπωλήσει τη κουβέντα. Θα κλείσω μαζί του με μια εξομολόγηση. Και μόνον σε εκείνον, αν μάλιστα είναι και παπάς, τόσο το καλύτερο!!!
Λοιπόν καλέ μου, αφήστε την επίθεση στον κ. Δήμου για χάρη μου παρακαλώ. Ξέρετε, όταν παλιότερα τον έβλεπα στην τηλεόραση άναβε ο αισθησιασμός μου από τις πρώτες του λέξεις. ΄Εχει το "χάρισμα" ο άνθρωπος, μακάρι να το είχατε κι εσείς!!!!

Επίσης, υπάρχουν και εξαιρέσεις, ευτυχώς μικρές, κάποιες δεν θέλουν το συχνό πότισμα, μα τί να κάνουμε. Εγώ πάντως σκέφτομαι την εγκατάσταση...αυτόματου ποτίσματος για να ηρεμήσω!!!

Πολύ καινούργια εδώ, μα το χαίρομαι αφάνταστα.
Κύριε Δήμου ευχαριστώ.

Unknown είπε...

Συμφωνώ κι εγώ πως το καλύτερο σεξ είναι αυτό στο οποίο συμμετέχει και το μυαλό που ερεθίζεται και ερεθίζει – όπως σε τόσες άλλες ανθρώπινες δραστηριότητες, αυτό είναι που το αναγάγει σε τέχνη (την οποία εκτελεί και απολαμβάνει βέβαια το σώμα).

Επίσης κάπου διάβασα πως τα δελφίνια και οι άνθρωποι είναι τα μόνα ζώα που κάνουν σεξ όχι μόνο για αναπαραγωγή αλλά και για διασκέδαση – δείγμα εφυίας;

Αλήθεια πάτερ Χατζόπουλε πως ξέρετε εαν η Παναγία έκανε ή όχι σεξ; Έστω πως δέχομαι την ιστορία με τον Άγγελο και το κρίνο, τί αναφέρουν ακριβώς οι Γραφές για την προγενέστερη και μετέπειτα σεξουαλική ζωή μιας παντρεμένης γυναίκας στην Ιουδαία πριν από 2000 χρόνια; Ο Ιωσήφ άραγε δεν έπασχε από τις ίδιες αποτρόπαιες αντρικές ορμές των οποίων πέφτουν θύματα οι φεμινίστριες φίλες σας;

Τέλος, μιλώντας περί κρίνων, ποιά είναι η επίσημη θέση της Εκκλησίας για την εξωσωματική γονιμοποίηση; Με αυτήν (κρίνος) ή πιο σύγχρονες μεθόδους.

ΥΓ: Newlens, ελπίζω όχι, αλλιώς να αρχίσω να δηλώνω βλάξ!

gravoura είπε...

@newlens

Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τους άντρες. Δεν έχω πάει ποτέ με "χαζό" για να ξέρω στα σίγουρα. Sorry, μήπως για χάρη της έρευνας να δοκιμάσω?? Μπα, με τίποτα!!!!

nikitas kanakis είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ HELP ! ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΜ ΙΑ ΚΟΠΕΛΑ . Ε, ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΑΜΑΞΙ ΕΧΩ - ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.... ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ; ΔΕΝ ΛΕΕΙ ..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΒΟΗΘΕΙΑ ! ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ !!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΕΣ !!! ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ... ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΣΥΡΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

cobden είπε...

Τι κρίμα που ο μεγαλύτερος εχθρός του καθαρού και ανόθευτου αισθησιασμού δεν είναι ούτε η Εκκλησία, ούτε τα κοινωνικά ταμπού και οι συμβάσεις...αυτά μπορείς να τα νικήσεις εύκολα...τι κρίμα όμως που πρέπει να τα βάλεις με έναν πουριτανό,πολύ πιο αυστηρό και ισχυρό από την Ιερά Εξέταση...την ίδια τη Φύση.ας το πάρουμε απόφαση, η Φύση ή ο Θεός (όπως θέλετε,πείτε το) έφτιαξε τα γεννητικά μας όργανα,μόνο για την αναπαραγωγή...όχι για την ηδονή,αυτό είναι κατασκεύασμα του ανθρώπινου πολιτισμού....και όταν ο άνθρωπος πάει να ξεφύγει από τα σκληρά δεσμά της Φύσης, αυτή τιμωρεί και μάλιστα πολύ σκληρα...δεν είναι τυχαίο που την σεξουαλική απελευθέρωση των δεκαετιών 60 και 70, ακολούθησε μια τρομερή ασθένεια,τη δεκαετία του 80,το AIDS...σαν να ήθελε να μας υπενθυμίσει η Φύση ,πως άλλος είναι ο προορισμός μας...αλλά ο άνθρωπος επιμένει και συνεχίζει..μήπως ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν είναι μια συνεχής εξέγερση ενάντια στη Φύση;

mickey είπε...

θα με ενδιέφερε η γνώμη του κ.κ.κ. Χατζόπουλου για τις δυο τελευταίες παραγράφους του σχολίου μου στις 9:10μμ, σχετικά με την αντιμετώπιση των σεξουαλικών αμαρτημάτων από την Εκκλησία και τις ψυχολογικές συνέπειές αυτής της αντιμετώπισης για ένα παιδί-έφηβο-νέο χριστιανό. Αφού είναι ΚΑΙ ιερέας ΚΑΙ ψυχαναλυτής, κάτι παραπάνω θα ξέρει και θα έχει να μας πει. Ή μήπως όχι;

mickey είπε...

@nikitas
Πες μου σε ποια περιοχή μένεις, μήπως και μπορώ να κάνω κάτι για να σε βοηθήσω. Με την παρέμβασή σου ανοίγεις ένα ακόμα μεγάλο υπο-θέμα που θα ήθελα να θίξω εδώ: τη στάση των γονέων απέναντι στη σεξουαλική ζωή των παιδιών τους.

Nikos Dimou είπε...

Ρωτάει ο kaneis τον Πάτερ: πως ξέρετε εαν η Παναγία έκανε ή όχι σεξ;

Ρωτήστε καλύτερα πώς γεννήθηκε ο αδελφός του Ιησού, ο Ιακωβος;

Sokolatina: δεν τον διώχνω τον παπά - μας χρειάζεται σάκος του μποξ. Πού θα έστελνες κι εσύ το πλούσιο υβρεολόγιό σου; Αν γ... όπως βρίζεις τυχερός όποιος σε χαίρεται!

Dormammu είπε...

@nikosxatzopoulos: Αγαπητέ μου (….δεν ξέρω πώς να σας αποκαλώ πλέον…) τι διαφορά είναι αυτή από τα προηγούμενα posts σας…. Μεστός λόγος, απουσία θεολογικών σοφιστειών… Μάλλον είσαστε πλασμένος για σεξ ή για να συζητάτε γι’ αυτό… Είστε και εξαιρετικά γρήγορος στο postάρισμα… Μου γεννήθηκε η ανομολόγητη επιθυμία να σας ….βαθμολογήσω, αλλά σκέπτομαι να περιμένω λίγο ακόμα. Μη το μετανιώσω αργότερα (!).
@nikos dimou: γυναίκες με τύπο…. Το καλύτερο σεξ και ο επεισοδιακότερος χωρισμός…. Πάθος και εξάρτηση. Πάνε μαζί αυτά τα δύο.
@newlens: Έξυπνο σεξ- να καταλαβαίνεις τον άλλον χωρίς να χρειάζεται να μιλήσεις μαζί του.. Κάτι σαν τηλεπάθεια (όχι βέβαια αυτή για την οποία άδει ο γνωστός Πανταζής…).
@mickey: Γούντι Άλλεν- Ό,τι θέλατε να μάθετε για το σεξ.. Στην ταινία αυτήν θα κατανοήσεις πως λειτουργεί ο προγραμματισμός του εγκεφάλου… και την υπαρξιακή αγωνία του σπερματοζωαρίου!! Από τις αγαπημένες μου….

Unknown είπε...

Λοιπόν, δεν ξέρω ποιά πρέπει να ψηφιστεί η πιο πετυχημένη φράση του post: Το αποφασιστικό «Δεν τον διώχνω τον παπά!» του οικοδεσπότη ή το πικραμένο «αυτό ρε παιδιά είναι αδικία, ε;» του Ντροπαλού!

mickey είπε...

@nikos dimou (9:44)
Προς απάντησή σας, αντιγράφω από εκκλησιαστικό site (με τα όποια ορθογραφικά λάθη):

"Ο άγιος Ιάκωβος ο Αδελφόθεος, του οποίου την ιερά μνήμη τελεί η αγία μας Εκκλησία σήμερα, είναι παράδειγμα για όλους μας, κληρικούς και λαϊκούς. Είναι παράδειγμα ενότητας και θυσίας. Γιατί, όπως βλέπουμε στο βίο του, έζησε και έδρασε στα Ιεροσόμυμα. Και ήταν ο πρώτος επίσκοπος στα Ιεροσόλυμα. Τώρα τελευταία μάλιστα έχει γίνει μία μεγάλη ανακάλυψη στα Ιεροσόλυμα. Βρέθηκε ο τάφος του αγίου, του αδελφού του Κυρίου μας. Πως όμως μπορεί να είχε αδέλφια ο Χριστός; Και κατά συνέπεια πως ο άγιος Ιάκωβος ήταν αδελφός του Κυρίου; Εμείς ξέρουμε ότι ο Χριστός δεν είχε αδελφούς κατά σάρκα. Σύμφωνα όμως με το Μωσαϊκό δίκαιο γίνεται. Έτσι ο Ιάκωβος, ως παιδί του Ιωσήφ, του προστάτου της Παναγίας από άλλο γάμο που είχε συνάψει πριν πάρει υπό την προστασία του την Παναγία, θεωρείται ως ετεροθαλής αδελφός του Κυρίου. Δεν ήταν επομένως εξ αίματος αδελφός. αλλά εξ αγχιστείας."

Δεν γνωρίζω αν τα παραπάνω ισχύουν (ίσως εσείς να γνωρίζετε περισσότερα), αλλά μια παρόμοια απάντηση μας είχαν δώσει και στο Κατηχητικό.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ για τις ιδιαίτερες ευχαριστίες σας στο προηγούμενο post στις 9:19μμ

Nikos Dimou είπε...

Ντροπαλέ, μία γυναίκα σου δίνει πάντα να καταλάβεις αν σε θέλει.
Προσπάθησε να το πιάσεις αυτό έγκαιρα και δεν θα έχεις φόβο απόρριψης.

Προσπάθησε επίσης να ξεπεράσεις αυτό το φόβο. Οι γυναίκες τοv νιώθουν. Το πρώτο πράγμα που τις απωθεί είναι η ανασφάλεια.

nikitas kanakis είπε...

Mickey ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ! ! ! ΓΑΜΑΤΟΣ ! ! ! ΜΕΝΩ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ;
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ 14 ΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ-ΘΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ ... ΤΑ ΑΠΟΚΥΡΗΣΣΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ (!!!) ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΠΕΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ, ... ΑΣΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ; ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΚΑ ΤΚΑΙ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ... ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ , ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ! ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ; MICKEY ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ; ΘΙΞΕ ΚΑ ΙΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ Σ ΜΟΥ . ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ "ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!"

mickey είπε...

@ntropalos
Από τη θέση σου περάσαμε (ή ακόμα περνάμε) όλοι οι άντρες (και αρκετές γυναίκες βεβαίως, μια και οι στερεότυποι "ρόλοι" των φύλων (κυνηγός-θήραμα κλπ) είναι πιθανότατα ένας ακόμα κοινωνικός μύθος). Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις. Μπορεί να πετύχεις να "ρίξεις" την κοπέλα. Μπορεί να πληγωθείς (η φαινομενικά αθώα φράση "τρώω χυλόπιτα" και η σημασία που της αποδίδουμε έχει πολύ σημαντικές συνέπειες στα αντρικά συμπλέγματα, περισσότερα στο post του Ν.Δ. για το "καθημερινό ξύρισμα"). Μπορεί ακόμα και να απογοητευθείς μετά την επιτυχία σου (αυτό μάλλον είναι και το πλέον πιθανό). Εν πάσει περιπτώσει, θα κερδίσεις κάτι πολύ σημαντικό αν κάνεις την κίνηση (όπως και να την κάνεις, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα) και κυρίως θα "λυτρωθείς" από την αγωνία που σε τρώει σα σαράκι. Άσε που θα κερδίσεις και μπόλικα χρόνια απο τη ζωή σου ;)

Φιλικά,
Δρ Ρουθ (ε, συγγνώμη, Μιχάλης ήθελα να πω)

alombar42 είπε...

@NikosXatzopoulos
@sokolatina

Ερως ανίκατε μάχαν!

:P

mickey είπε...

@nikitas (10:24μμ)
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα προσπαθήσω να ετοιμάσω μια απάντηση. Ρώτησα πού μένεις μήπως και μπορώ να σου δώσω τα κλειδιά του σπιτιού μου για κάνα Σαββατοκύριακο να βγάλετε τα μάτια σας (καλά, αστειεύομαι λίγο, δε σε γνωρίζω για να σου εμπιστευτώ το σπίτι, αλλά όντως το έχω κάνει για φίλους που αντιμετώπιζαν παρόμοιο πρόβλημα). Το θέμα σχετικά με τη στάση των γονέων απέναντι στο σεξ των παιδιών τους είναι τεράστιο και θα το θίξω (εδώ ή/και στο δικό μου blog). Κάνε λίγη υπομονή μόνο. Μην ανησυχείς πάντως. Είσαι σε καλό δρόμο. Για την αδελφούλα σου λυπάμαι, αλλά ποτέ μην απογοητεύεσαι.

Και κάτι ακόμα: Μην τα βάζεις με τους γονείς σου. Ενδεχομένως πέρασαν τα ίδια και χειρότερα με σένα από τους δικούς τους γονείς και το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο έζησαν. Δυστυχώς η θρησκεία συντηρεί αυτόν τον φαύλο κύκλο. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις σε σχόλιά μου στα τρία προηγούμενα post. Κι εγώ τσακωνόμουν με τους δικούς μου γονείς για αυτά (ομηρικές μάχες), ώσπου στο τέλος ηρέμησα, κατάλαβα, τους εξήγησα και συμφιλιώθηκα μαζί τους. Άσε που έγιναν πολύ λιγότερο φανατικοί και θρήσκοι μετά τα παθήματά μου και την κατανόηση των λαθών τους. Εξακολουθώ να τους θεωρώ ως βασικούς υπαίτιους για πολλά στραβά στη ζωή μου και για τα χαμένα χρόνια που δεν θα ξαναρθούν, αλλά ωριμότητα σημαίνει να αναλαμβάνεις τις ευθύνες της ζωής σου και τις συνέπειες των επιλογών σου, ακόμα κι αν δε φταις σε τίποτα για την κατάσταση που βρίσκεσαι.

Και μια θερμή παράκληση: ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Είναι πολύ κουραστικά στο διάβασμα και επιπλέον χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για
να τονίσεις κάτι ή να δείχνεις πως φωνάζεις (και πάλι μόνο για μια σύντομη φράση).

@ntropalos (10:37μμ)
Ευχαριστώ και για τα δικά σου καλά λόγια.

alombar42 είπε...

Για να γράψω και κάτι που θα συνεισφέρει στη συζήτηση, κάτι που φαίνεται οτι δεν έχει θιγεί ακόμα... έχω μια φίλη, που πρόσφατα παντρεύτηκε. Μέχρι πριν αυτό το γεγονός (το οποίο ελπίζω να μην αλλάξει τις απόψεις της), ήταν πεπεισμένη (κι εγώ μαζί της) πως:
το σεξ με λιγώτερους από πέντε είναι αίσθημα

Αναρρωτιέμαι αν θα κατάφερναν ο ντροπαλός, ο κύριος Νίκος και η σοκολατίνα να συμφωνήσουν ;)

Nikos Dimou είπε...

Cha. Giannakopoulos said...
Να πως γίνεται με μιαν άγνωστη στον δρόμο

Από τα ωραιότερα κείμενα που έχω διαβάσει τελευταία. Ποιητής!

alombar42 είπε...

Cha. Giannakopoulos said...
Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού 'ν' ο παπάς;

Συν τριάντα-σαράντα πόντους ο παπάς!

Stormrider είπε...

κ Δήμου, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το sex και κάθε πράξη μας έχει υπόβαθρο γενετήσιας ορμής (ναι ΚΑΙ των γυναικών, πιστέψτε το απανταχού αναγνώστες/τριες του κοσμοπόλιταν).
η "εξομολόγηση πορνομανούς" θα τολμούσα να καταγγείλω ότι είναι αυτοβιογραφικό κείμενο και πολύ ενδιαφέρον από την άποψη επισφραγίζει την απόριψη σας από τον κύκλο των διανοούμενων ;ρ

Dormammu είπε...

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς παπά? Ο άνθρωπος αυτός ήταν μια κάποια λύσις…..

Patsman είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Τόση ώρα πού πήγε ο παπάς; Αρχίζω και ανησυχώ! Μήπως μπήκε στο site που του πρότεινε o tassos_papadakis?! Και δει τώρα τον κόσμο με άλλο μάτι?!

Nikos Dimou είπε...

Πάλι συγγνώμες ζητάς πάτερ; Βρε πως τους χαλάει το μυστήριο της εξομολόγησης. Σε λίγο θα ζητήσει και μετάνοιες!

stormrider όλα τα λογοτεχνικά κείμενα είναι αυτοβιογραφικά - αν δεν έχει βιώσει ο συγγραφέας πως θα πείσει; Βέβαια έγραψα την "Εξομολόγηση Πορνομανούς" όταν ήμουν πολύ νεότερος από τον ήρωα - και αυτό λέγεται μεταφορά...

Πάντως όποιος θέλει να διαβάσει αυτό που θεωρώ το πιο ωραίο ερωτικό μου κείμενο ας πάει στο Ο Ήλιος του Απογεύματος

Και με αυτό σας εύχομαι καληνύχτα. Συνεχίστε το όργιο!

Unknown είπε...

Άσχετο, αλλά τώρα που βοηθήσατε τον ντροπαλό, βοηθάτε κι εμένα;
Η φράση του Ελύτη που αναφέρει ο takis vasilopoulos (<< ... που δε θέλω αγάπη αλλά θέλω τον άνεμο , αλλά θέλω της ξέσκεπης όρθιας θάλασσας τον καλπασμο ... >>) από πού προέρχεται; Πώς την βρίσκει κανείς (εννοώ το υπόλοιπο κείμενο).

Έτσι, να μορφωθούμε κιόλας! :-)

Ευχαριστώ!

Dormammu είπε...

Πάτερ, ξαπλώστε αναπαυτικά στον καναπέ και μιλήστε μας για την πρώτη σας αγάπη…

Nikos Dimou είπε...

Cha. Giannakopoulos said...
νδήμου, αυτός είναι ποιητής (ο Καρούζος, εννοώ)

Τον αγαπώ! (Είχαμε μεθύσει μαζί). Ένα στίχο:

Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς...

Κανείς.

Pavlos είπε...

@ΝΔ
Εξαιρετικό το κείμενο αυτό. Μια ερώτηση μόνο, έχει κάποια σχέση με το ομώνυμο ποίημα του Καβάφη (του οποίου το περιεχόμενο πάντως αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι, εκτός απ' ότι ήταν κι αυτό ερωτικό).

mickey είπε...

nikosxatzopoulos said at 11:17μμ
"Έρευνα δείχνει ότι ιερείς λιγοστεύουν συνεχώς. Οι μοναχοί μειούνται με γεωμετρική πρόοδο."
Ελπίζω η έρευνα να είναι αξιόπιστη. Ειδικά αν πρόκειται για μείωση με "γεωμετρική πρόοδο" είμαι ευτυχής!
Όμως πάτερ, γιατί δεν θίγετε το θέμα της στάσης της Εκκλησίας απέναντι στο σεξ και τις ψυχολογικές συνέπειές της στους νέους που άνοιξα στο σχόλιό μου των 9:10μμ; Τι έχετε να πείτε για τις ποινές και τα επιτίμια; Νομίζω ότι είστε ο πλέον ειδικός για να απαντήσετε, με βάση τη διπλή επαγγελματική σας ιδιότητα.

Φιλικά,
Μιχάλης

Patsman είπε...

Βαρέθηκα κάθε βράδυ να διαβάζω ότι ο παπάς αποχωρεί και το επόμενο πρωί να είναι από τους πρώτους που γράφουν στο blog! Ήμαρτον! Κάντε ένα δικό σας blog για να προβάλλετε τις απόψεις σας και όποιος θέλει θα συμμετάσχει! Δεν είναι αυτό το φρονιμότερο; Καληνύχτα σε όλους!

Dormammu είπε...

@cha.giannakopoulos: να αρχίσω εγώ τις εκμυστηρεύσεις? Συμμαθήτρια….

Nikos Dimou είπε...

Pavlos said...
@ΝΔ
Εξαιρετικό το κείμενο αυτό. Μια ερώτηση μόνο, έχει κάποια σχέση με το ομώνυμο ποίημα του Καβάφη (του οποίου το περιεχόμενο πάντως αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι, εκτός απ' ότι ήταν κι αυτό ερωτικό).


Mόνο τον τίτλο (και την ατμόσφαιρα...)

Patsman είπε...

Κι εσείς κ.ΝΔ, μου θυμίζεται τον παπά! Όλο μας καληνυχτίζετε και με τίποτε δεν ξεκολλάτε! Καλό αυτό!

mickey είπε...

@stormrider
Μια και το έθεσες το ζήτημα: Υποθέτω ότι πολλοί από όσους άντρες έχουμε διαβάσει την "Εξομολόγηση Πορνομανούς" (το διάβασα από το site του Ν.Δ. πριν ένα-δυο χρόνια), είχαμε υποψιαστεί τον "αυτοβιογραφικό" χαρακτήρα του κειμένου (δεν είμαστε όμως αδιάκριτοι να του το πούμε κι όλας). Αλλά σάμπως δεν βλέπουμε σε αυτό πολλοί τον εαυτό μας;

Υ.Γ.: Αρέσουν και σε αρκετές γυναίκες οι τσόντες, αλλά μάλλον όχι σε βαθμό εθισμού, όπως στους άντρες.

@nikos dimou
Έγραφα το παραπάνω σχόλιο πριν την αποκάλυψή σας στο σχόλιο των 11:29μμ. Χαίρομαι που δε μασάτε. Επιτέλους, κάθε έκφραση του σεξ είναι φυσική (όταν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα συμμετέχουν συνειδητά με τη θέλησή τους) και δε χρειάζεται να ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε ότι αυνανιζόμαστε ή παθιαζόμαστε με πορνοταινίες. Θα ντρεπόμασταν να πούμε ότι τρώμε κάθε μέρα ένα καλό γεύμα ή ότι παθιαζόμαστε με το σκάκι; Φυσικά, δεν υπάρχει κανείς λόγος να το διαλαλούμε κιόλας :))

alombar42 είπε...

@georgia.m
συνήθως,οιγυναίκες,μεγαλωμένες με ταμπού,διστάζουν να τις βλέπουν

Αρχικά, μόνο αρχικά - είναι ακριβώς το ίδιο όταν γδύνονται και κρατούν το σλιπάκι - το τελευταίο κάστρο αφήνουν τον άντρα να το πάρει :)

Patsman είπε...

αφού αποκαλύφθηκε, όπως είχαν καταλάβει οι περισσότεροι, ότι ήταν ψεύτης! ούτε παπάς ούτε ψυχαναλυτής!

Pavlos είπε...

@ΝΔ
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση :-)
@georgia.m
Φυσικά και δεν ισχύει..

alombar42 είπε...

@georgia.m
Κορίτσια,είναι καμιά εδώ;

Μη λες τέτοια, μη βάζεις λάδι στη φωτιά!!

Dormammu είπε...

@georgia.m: μάλλον φοβούνται μήπως κακοχαρακτηρισθούν από τους φίλους τους….

alombar42 είπε...

@patsman

Είναι όμως καλός ψυχολόγος - αλλιώς δεν θα τα κατάφερνε :)

mickey είπε...

@cha. giannakopoulos (11:31μμ) και λοιποί σχολιαστές (δυστυχώς ο οικοδεσπότης μάλλον πήγε για ύπνο)
Μια και μέχρι τώρα περί άλλα τυρβάζαμε, πες μας για ποιο θέμα θέλεις να συζητήσουμε και είμαι μέσα. Όσο για το "πρώτο σώμα που ερωτευτήκατε" που αναφέρεις, ερωτεύομαι συνήθως πρόσωπα. Από μικρός το έχω. Δε με νοιάζει και πολύ αν μια γυναίκα δεν έχει καλές αναλογίες ή έχει μικρό στήθος ή λίγα ψωμάκια παραπάνω (εντάξει, μέχρι κάποιο όριο φυσικά που εγώ ο ίδιος διαπιστώνω όταν κάνουμε έρωτα). "Κολλάω" πολύ στο πρόσωπο! Πάντως από σώματα προτιμώ γενικά τα "μινιόν" (δεν το πάω παραπέρα, μήπως και ξεστρατίσει η κουβέντα σε περιγραφές προτιμητέων σωμάτων με λεπτομέρειες - ή μήπως πρέπει; :))

alombar42 είπε...

@mickey

Μαζί σου στο μινιόν, αλλά δεν παύω να σκέφτομαι οτι αυτό είναι λόγω ανάγκης επιβολής - όχι οτι είναι κακό αυτό βέβαια, απλά έχει ενδιαφέρον επίσης να είσαι το θύμα :)

Dormammu είπε...

@georgia.m: Ούτως ή άλλως είναι πάντα καλύτερο να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου με τις ατέλειες του κι ας μην είναι η φοβερή πρωταγωνίστρια, ή ο ιδιαίτερα προικισμένος πρωταγωνιστής…Οι ταινίες είναι για την φαντασία....

mickey είπε...

@cha.giannakopoulos (00:00)
Αν και προσωπικά δε θα ήθελα (αν πάλι θέλετε εσείς, κανένα πρόβλημα) να γυρίσουμε τη συζήτηση στις ερωτικές ταινίες (ακούγεται καλύτερα από το "τσόντες";), να σε ενημερώσωσ ότι πολλές γυναίκες σκηνοθετούν τέτοιες σωρίς να διαφέρουν σε τίποτα από εκείνες που σκηνοθετούν άντρες. Δε θα σου πω ονόματα και εταιρείες, αν σε ενδιαφέρει ψάξε στο google!

@georgia.m
Σε εκτιμώ ΑΚΟΜΑ περισσότερο.

Μαύρος Γάτος είπε...

Ρε παιδιά, αυτός ο πα(παρ)ας μού θυμίζει όλο και περισσότερο εκείνον τον diamantis!

Για καληνύχτα, ΄τωρα που λείπει ο Γάτος, ένα μόνο έχω να χορέψω: όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα κια μικρό καλάθι...

ή αλλιώς, όπου δεις πολλοί να συζητάνε για το σεξ...

απλά, δεν υπάρχει σεξ....

Σ:)))))))))

mickey είπε...

@nikosxatzopoulos (00:05)
Αν φτιάξετε blog θα έρθω (προσοχή, αυτό δεν είναι απειλή :)))! Ενημερώστε μας όταν είναι έτοιμο. Εσείς πάντως δεν είχατε το θάρρος να θίξετε το θέμα που σας έθεσα.

Υ.Γ. Χρησιμοποιούμε τόσο ενικό όσο και πληθυντικό από την αρχή της δημιουργίας του blog του Ν.Δ. Μην ανησυχείτε, ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από εσάς και δε θα καταρρεύσει όταν ο Κύριος σας πάρει κοντά του.

Dormammu είπε...

Καλόπιστα λέω τα παρακάτω…Ίσως έφταιγε το υπερβολικό σας ύφος πάτερ μου. Δεν παίξατε καλά τον ρόλο του ιερέως- ψυχαναλυτή.. Θα μπορούσατε να προσποιηθείτε πιο καλά. Την άλλη φορά!!!
P.S αν κάνετε Blog θα σας επισκέπτομαι… νομίζω ότι σας το χρωστάω με όλους αυτούς τους πόντους που σας αφαίρεσα χτες … :)))

nikitas kanakis είπε...

Συγνώμη Mickey για τα κεφαλαία. Μάγκα είσαι γαμάτος. Να μου δώσεις τα κλειδιά του σπιτιού; φίλε ειλικρινά και μόνο που το σκέφτηκες δείχνεις τι καλός παιδί είσαι. Σ' ευχαριστώ ρε μάγκα. Σ' ευχαριστώ!

Λοιπόν αφού θέλετε ελευθερία , θα σας πώ. Εμένα μαρέσει την γυναίκα να την βάζω στα τέσσερα και να της το χώνω από τον κώλο!!! Ηδονή! Όπως το έθεσε ο παπα-ρα-ς . Να της τραβώ το μαλλί και να της δίνω κωλοσκάμπιλα! Χύνω !!!! Μιλώ ελέύθερα τώρα ε . Αν είμαι πρόστυχος το σβήνω. Georgia ήθελες ελευθερία; λούσου τα! Ερώτηση :

Θα βοηθήσει και τον ντροπαλό. Οι γυναίκες ,επιθυμούν το φλερτ το θρασύ; Π.χ. τύπου "μωρό μου σήμερα φυσάς" ή τα σφυρίγματα στο δρόμο; Σας αρέσουν; Κολακεύεστε άν έρθει κάποιος και σας πει "σε θέλω μωρό μου. Έχω καυλώσει μαζί σου". Γιωργία τι λές ;

mickey είπε...

@georgia.m (12:13)
Όχι, δεν αναφέρομαι σε αυτό, αλλά στη γενικότερη (ευγενέστατη) στάση και παρουσία σου, καθώς και στις εύστοχες παρατηρήσεις σου. Σταματώ εδώ, πριν νομίσει κανείς ότι αρχίζω τις υπερβολικές φιλοφρονήσεις ή το ...φλερτάκι :)

alombar42 είπε...

@nikitas

(Τρύπες)

Ξελόγιασέ μας, ταξίδεψέ μας,
ταξίδεψέ μας στην σπασμένη σου φλέβα
πότισε μ' αίμα όσους πληρώσαν να πιουν
δεν μας χορταίνεις μαϊμού
δεν μας χορταίνεις
θέλουμε κι άλλο ψέμα
πριν ξεψυχήσεις πριν χαθείς ξελόγιασε μας

nikitas kanakis είπε...

Dormammu , και λοιπές κοπέλες. Κοιτάτε να δείτε το φλερτ. Απομυθοποιήστε το ρε. Κοιτώ μία πολύ όμορφη κοπέλα και σκέφτομαι «τι μουνάρα Θε΄΄ε μου. Θα είμαι πολύ μάγκας αν την πηδήξω την ψώλα». Πάω και της λέω «Γειά. Τι κάνεις; Λέγομαι Νικίτας.», «Χάρηκα μου λέει». Αρχίζω τις ευγένειες και στο τέλος «πάμε για ένα καφεδάκι ; έλα να σε γνωρίσω και θέλω πολύ.». Λέει πάμε σκέφτομαι : «καριόλα το βράδυ θα κάνω άσπρο το προσωπάκι σου». Μετά συνεχίζουμε την ευγενική μας συζήτηση.... ώσπου ..... το βράδυ... έπεσε το χιόνι!

Draminos είπε...

Ως γνωστόν ο άνθρωπος από την περιέργεια του κοντεύει να εξερευνήσει το σύμπαν, εγώ ο κακομοίρης την ήθελα την περιέργαια? Πριν λίγο καιρό σερφάροντας στο ιντερνετ φτάνω κάποια στιγμή στο link: http://www.con.gr/Sex/Staseis.htm
To ψάχνω λίγο και βλέπω την υπ'αριθμ. 6 στάση, που δεν την είχα σκεφθεί. Το εξηγώ στη γυναίκα μου τι πρέπει να κάνει, αυτή χάνει την ισορροπία της πέφτει με όλο το βάρος της επάνω μου και παθαίνει κράμπα το στομάχι μου (καλά που ήταν σχεδόν άδειο). Μετά από μερικές μέρες εξακολουθούσα να έχω τσιμπηματάκια στο στομάχι και ένα διαρκές φούσκωμα. Ψιλοχέστηκα από τον φόβο μου. Πάω στον γαστρεντερολόγο και κάνουμε γαστροσκόπηση. Εχω λέει γαστρίτιδα και θα πάρω χάπια για 1-2 μήνες. Μα γιατρέ λέω πριν δεν ένοιωθα τίποτε. Ηταν λέει η αφορμή για να εκδηλωθεί το πρόβλημα.
Ηθικόν δίδαγμα: δοκιμάστε όσες περισότερρες στάσεις μπορείτε για να μάθετε από τι πάσχετε.
Υ.Γ. Σκεφθείτε να πάθαινα καμμιά ρήξη στομάχου, θα έλεγαν το έφαγε το παλληκάρι η λυσάρα.

mickey είπε...

@nikitas (12:19πμ)
Η έκφραση "Georgia ήθελες ελευθερία; λούσου τα!" προσβάλλει νομίζω τη georgia.m και αν νομίζεις ότι με τις ρεαλιστικές περιγραφές μας σοκάρεις, κάνεις λάθος. Αν όντως έχεις περάσει μέσα από την σεξουαλική καταπίεση που νομίζω, σε κατανοώ, αλλά δε σε δικαιολογώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις σε αυτή τη συζήτηση, ζήτησε συγγνώμη από τη Γεωργία (η οποία σαφώς και δεν έχει καμιά ανάγκη την υπεράσπισή μου), άλλαξε ύφος και μη χαλάς την παρέα. Εμείς δε σου φταίμε σε τίποτα για τα προβλήματα που έχεις. Απεναντίας, προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε...

alombar42 είπε...

@Cha. Giannakopoulos

Σωστός ο Αγγελάκας, αλλά εγώ το πήγαινα πιο πολύ στο "κάτι ξέρει, κάτι ξέρει, ξέρει κι άλλο, ξέρει κι άλλο" :)

Μαύρος Γάτος είπε...

…Εκεί κύλησαν οι ώρες, ώρες που ανάσαιναν με μια πνοή, που οι καρδιές τους χτυπούσαν με μια καρδιά, ώρες που ο Κ. κατατρυχόταν από το αίσθημα ότι χάνεται, ή ότι περιπλανιέται σε μια παράξενη χώρα, πιο πέρα από εκεί που περιπλανήθηκε ποτέ του άνθρωπος, μια χώρα τόσο παράξενη, που ο αέρας της δεν είχε τίποτα κοινό με τον γνωστό του αέρα, όπου μπορούσες να πεθάνεις από την αίσθηση του παράξενου, και που ωστόσο η μαγεία της ήταν τέτοια, ώστε δεν μπορούσες παρά να προχωρείς και να χάνεσαι όλο και περισσότερο…

Μόνο που συνήθως αυτή η Χημική μαγεία δεν κρατάει πολύ… πολύ γρήγορα αρχίζει να ξεφτίζει…

… κυλίστηκαν πάνω στο στρώμα. Απόμειναν πλαγιασμένοι εκεί, αλλά δεν ξαναβρήκαν τη λησμονιά της πρώτης νύχτας. Γύρευε εκείνη κι εκείνος γύρευε, αγρίεψαν, παραμορφώθηκαν τα πρόσωπά τους, έχωναν τα κεφάλια τους ο ένας στον κόρφο του άλλου, γύρευαν, και τα σφιχταγκαλιάσματά τους, και οι σπασμοί των κορμιών τους, δεν μπορούσαν να τους κάνουν να λησμονήσουν, παρά μονάχα τους θύμιζαν εκείνο που γύρευαν. Σαν τα σκυλιά που απεγνωσμένα σκάβουν το χώμα, έσκαβαν ο ένας το κορμί του άλλου, και συχνά, ανέλπιδα ξεγελασμένοι, σε μια τελική προσπάθεια να φτάσουν στην ευτυχία, οσφραίνονταν κι έγλυφαν ο ένας το πρόσωπο του αλλουνού. Ο κάματος τους καταπράυνε τέλος, και τους έκανε να νιώσουν αμοιβαία ευγνωμοσύνη .

Φράντς Κάφκα, Ο Πύργος, (Der Schloss, 1926)

μετάφραση Αλέξανδρου Κοτζιά (με μικρές τροποποιήσεις)

Εκδόσεις Γαλαξία, Αθήνα 1964

Καληνύχτα

Anilikos είπε...

Sex ε;
Βλέποντας ότι κυκλοφορούν εγκεφαλικώς ολοκληρωμένα άτομα σ'αυτόν τον κικεώνα του διαδικτύου θα ήθελα, αν και νωρίς ακόμα γιατί η ταινία έρχεται στην Ελλάδα στις 16 Φεβρουαρίου, να θιχτεί, ή τελος πάντων να θίξουμε το κατα πόσο η Αγάπη, ο έρωτας, είναι συναισθήματα, ανεξαρτήτως των επιμέρους ατόμων που τα νοιώθουν και τα βιώνουν. Αναφέρομαι στην ταινία Brokeback Mountain.
Ίσως βιάζομαι λίγο και θα έρπεπε να το θίξω αφότου παιχτεί η ταινία στις Ελληνικές αίθουσες.Μια ταινία που βλέπει με την μεγαλύτερη ευαισθησία και παρουσιάζει ευκρινώς αλλά ταυτόχρονα και διακριτικά ένα θέμα που καλώς ή κακώς, υφίσταται στην κοινωνία μας και πάντα υπήρχε και θα υπάρχει, όποια μέτρα και σταθμά κι αν μπουν, όποιες προκαταλείψεις κι αν υπάρχουν, όσο έντονα ή διακριτικά και να το ζουν τα "μέλη" του συγκεκριμένου κλάδου.
Παρόλ' αυτά όμως, πιστεύω πως με τα ρεκόρ των απαντήσεων που υπάρχουν στο μπλογκ σας κύριε Δήμου, να υπάρχει ένας μικρός χώρος για ένα θέμα που θα προβληματίσει τους αναζητούντες αλλά ίσως αποστρέψει περισσότερο τους προκατειλημμένους.

Dormammu είπε...

Nikitas said...
Dormammu , και λοιπές κοπέλες.

Σας διαβεβαιώ αγαπητέ πως ούτε είμαι κοπέλλα, ούτε μου έχει περάσει απο το μυαλό να γίνω....

nikitas kanakis είπε...

Ρε Mickey sorry, δν είπαμε να τα λέμε όλα ; τι κακό έκανα; Αγόρια να ρωτήσωκάτι ρε ; Βάζετε στόχο να γαμήσετε ΤΑΔΕ αριθμό; Εγώ είμα ι20 και έχω στόχο μέχρι τα 30 μου να γαμήσω 150 γυναίκες τουλάχιστον. Εσείς βάζατε στόχους τέτοιους;

alombar42 είπε...

Κάπου πιο πάνω έκανα μια νύξη μπας και δω λίγο φως αλλά δεν... τσίμπησε κανείς (το σεξ με λιγότερους από πέντε είναι αίσθημα).

Ας δοκιμάσω με την κατάλληλη ώρα για σεξ.
Επειδή, ως γνωστόν, τα τρία καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι ένα ποτό πριν κι ένα τσιγάρο μετά, σκέφτομαι μήπως η καλύτερη ώρα για σεξ είναι ακριβώς πριν από ένα τσιγάρο.

mickey είπε...

@alombar42
Αν είσαι ακόμα ξύπνιος, ρίξε μια ματιά στα τελευταία σχόλια του προηγούμενου post (αυτού με το παιχνίδι). Έτσι για να λυθούν οι όποιες απορίες και να δεις και ποιος είναι το αφεντικό :)))

Καληνύχτα και από μένα και θερμές ευχαριστίες σε όλους!

mickey είπε...

@alombar42 (12:47πμ)
Αν θέλεις να μιλήσουμε περί του "υπονοούμενου" θέματος, να ακυρώσω την καληνύχτα και να συνεχίσουμε. Βλέπω και τη georgia.m εδώ, μετά την καληνύχτα της. θα ήταν ενδιαφέρον να συμμετάσχει και εκείνη. Τι λέτε;

Dormammu είπε...

@alombar42: 5++ δεν είναι αίσθημα, είναι συνωστισμός…. Χρειάζεται οργάνωση γιατί μπορεί να βρεθείς χαμένος, όπως λέει και το παλιό ανέκδοτο….

@nikitas: με τα μυαλά που κουβαλάτε μάλλον στα 30 σας αντί για θεός του σεξ θα έχετε καταλήξει νυχτοφύλακας σε κάποιο εργοστάσιο.. Η ουσία δεν είναι στην ποσότητα. Ελπίζω να μην σας πάρει καιρό να το καταλάβετε….

@wanderer: αν ξεκινήσουμε περί ομοφυλοφιλίας, θα ξημερώσουμε…. Κρατάω το θέμα για άλλη φορά!

Anilikos είπε...

@georgia.m
Αγαπητή κατά κάποιο τρόπο ναι. Αλλά όπως είπα είναι λίγο νωρίς τελικά να αναφερθεί το θέμα γιατί αυτή τη στιγμή θα αναφερθούν διάφορα, στραβά κυρίως της συγκεκριμένης θεματολογίας.
Όταν με το καλό βγει η ταινία και ο αγαπητός κ. Δήμου θελήσει να σχολιάσει κάτι, τότε ίσως με μια γενικότερη ενημέρωση να είναι ευκολότερο να γίνει σχολιασμός.
Διευκρινιστικά, απλώς μου κινεί την περιέργεια η άποψή σας επάνω στην ένταση της αγάπης των 2 ηρώων της ταινίας. Αν δηλαδή περιμένατε από 2 ανθρώπους αυτού του "κλάδου" να ζήσου ποτέ μια τέτοιας εντάσεως και διάρκειας αγάπης, απαγορευμένης ή μη, οριζόμενης όμως από την ίδια τριπλέτα που ανέφερε ο κύριος Δήμου στο αρχικό ποστ.Αγάπη, συντροφικότητα, φιλία.

nikitas kanakis είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΝΕ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ; ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΩ; ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ;

alombar42 είπε...

@Mickey

Περιαυτολογώντας, μιας κι εσύ κέρδισες στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν κοιμάμαι ποτέ για κάποιους (εδώ)

Καληνύχτα :)

alombar42 είπε...

Νικήτα Χατζόπουλε, μάλλον μείναμε μόνοι...

alombar42 είπε...

@georgia.m

Καλημέρα!

alombar42 είπε...

Καλά... η blogger τη μία βγάζει 183 την άλλη 186 - μόνο από τη μία πλευρά μπόρεσα να διαβάσω το τελευταίο σχόλιο του Μίκυ περί συνέχειας - ουφ!

Πάντως με βλέπω να μένω καμμιά ωρίτσα ακόμα :)

Dormammu είπε...

Το «μαγαζί» που δουλεύω αύριο θα είναι κλειστό… Ποιος θα κάνει παιχνίδι???

Dormammu είπε...

Μάλλον κανείς... καλό βράδυ και καλή μέρα σε όλους
Περί αγάπης: Αγαπάμε την γυναίκα που μας αφήνει να ονειρευόμαστε....

nikitas kanakis είπε...

ΑAlombar δεν κατάλαβα; Γεωργία, δεν νομίζεις ότι το παίζεις πολύ έξυπνη;

mickey είπε...

@alombar42
Δε σε ξέχασα, απλώς μου έτυχε κάτι. Διάβασα το κείμενο, επισκέφθηκα το neopets και τώρα ρίχνω μια ματιά στο blog σου. Είσαι πολύ "παιχνιδιάρης" τελικά :)

@vpar (1:50)
Ωραίο αυτό με την Ιερά Σύνοδο. Το κρατάω :)

Αν έχει κανείς όρεξη, τα λέμε. Θα παραμείνω ξύπνιος για αρκετή ώρα ακόμα. Απλά θα κάνω και κάτι δουλίτσες ταυτόχρονα. Περιμένω και τηλεφώνημα από γυναίκα. Μου έστειλε μήνυμα ότι θα με πάρει αργότερα, έχει περάσει αρκετή ώρα, αλλά ξέρετε τώρα εσείς ;)

Υ.Γ. Έχουμε καταντήσει το blog χειρότερο και από chat room και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ μέρος σε συζήτηση σε chat room. Πάντως νομίζω ότι τον οικοδεσπότη δεν τον χαλάει και πολύ αυτό, έτσι κύριε Δήμου;

πιτσιρίκος είπε...

Το στήθος της Αφροδίτης της Μήλου, κοιλιά αλά Ούρσουλα Άντρες. Φαντάζομαι πως bloggers κι αναγνώστες έχουν ανάψει ήδη τσιγάρο. Τόσο καλά.

Πάντως η επιλογή του sex ως θέματος στο κείμενό σας, μάλλον αποδεικνύει πως καταλήξαμε ότι τελικά υπάρχει Θεός. Καλημέρα σας.

mickey είπε...

@nikos dimou

Μια και το θέμα της παρούσας δημοσίευσης είναι το σεξ και τα περί αυτού, πριν πάω για ύπνο, θα ήθελα να αναφέρω κάποια σχετική με το θέμα προσωπική ανάμνηση. Είναι από εκείνες τις αναμνήσεις που ενώ έχουν χαράξει βαθιά τη ζωή σου και μπορείς να τις ανακαλέσεις σχεδόν φωτογραφικά από τη μνήμη σου, δε θυμάσαι τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να τις περιγράψεις επαρκώς σε άλλους. Ήταν μια εκπομπή συζήτησης (talk show) που είχε γίνει με αφορμή τη Μεγάλη Τρίτη (ενδεχομένως το ίδιο βράδυ) και το τροπάριο της Κασσιανής ("η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή..." κλπ). Νομίζω ότι την έδειχνε ιδιωτικό κανάλι και πρέπει να ήταν στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης (πριν περίπου 15 χρόνια), αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ανάμεσα στους καλεσμένους, κάποιος κύριος με γλυκιά έκφραση που μιλούσε ήρεμα και σταθερά, εκφραζόταν θετικά για τις πόρνες (θα έλεγα ότι πήγαζε γνήσια αγάπη από τα λόγια του). Ανάμεσα στα άλλα, είχε το θάρρος να πει για τη χρησιμότητα της πόρνης στην κοινωνία (επιτελούσε κοινωνικό έργο) και ότι πολλοί άντρες γνώρισαν τον έρωτα χάρη σε μία από αυτές. Πολλοί καλεσμένοι (ανάμεσα τους νομίζω ήταν και ένας ή δυο παπάδες) αντιδρούσαν έντονα στα λόγια του, αν και τα talk show ήταν πιο πολιτισμένα τότε. Εκείνος όμως συνέχισε ακάθεκτος να τις υμνεί, θα έλεγα να τις εκθειάζει με την ίδια γλυκιά έκφραση και τη σταθερότητα στη φωνή του.

Εκείνη την εποχή και μόνο η λέξη "πόρνη" ήταν ταμπού για το στενό (και ευρύτερο) οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον και όλοι έβλεπαν αυτές τις γυναίκες με οίκτο, αποστροφή και περιφρόνηση (και ας διακήρυτταν υποκριτικά ότι "ο Παράδεισος είναι γεμάτος από πόρνες, τελώνες και άλλους αμαρτωλούς"). Έβλεπα την εκπομπή μόνος μου στην τηλεόραση του δωματίου μου και σκεφτόμουν πόσο πιο κοντά στο Χριστό ήταν αυτός ο καλός κύριος που φαινόταν να αγαπούσε τις πόρνες αληθινά, όπως και Εκείνος (και ίσως περισσότερο από Αυτόν, μια και δεν θα τους έλεγε ποτέ "πήγαινε και μην αμαρτήσεις ξανά")! Πιστεύω ότι η παρακολούθηση εκείνης της εκπομπής με τον καλό κύριο ήταν μία από τις σημαντικές εκείνες εμπειρίες που με βοήθησαν να αναπτύξω τις απαραίτητες αντιστάσεις, ώστε έστω και σε μεγαλύτερη ηλικία από τη συνηθισμένη να μπορέσω να ξεφύγω από την εκκλησιαστική σεξουαλική καταπίεση και να χαρώ τον έρωτα χωρίς ενοχές.

Έχω την εντύπωση ότι ο καλός εκείνος κύριος ήσασταν εσείς κύριε Δήμου...

mickey είπε...

Έριξα και μια τελευταία ματιά έξω μήπως και το έχει στρώσει, αλλά μάταια :(
Ρίχνει το χιόνι της (πολικής;) αρκούδας, τα αυτοκίνητα έχουν πιάσει 1-2 πόντους, αλλά στο δρόμο δεν υπάρχει άσπρο ούτε για δείγμα! Ελπίζω όταν ξυπνήσω κάτι να έχει γίνει, αλλιώς κύριε Δήμου με βλέπω να έρχομαι στη δικιά σας γειτονιά για χιονοπόλεμο :))

Υ.Γ. Αν δεν με έχει προλάβει κανένας άλλος πρωινός παίκτης, αυτό πρέπει να είναι το σχόλιο Νο. 199. Αφήνω το 200ο σε όποιον θέλει να κερδίσει ...χρυσούν ωρολόγιον. Με τις ευλογίες μου! Εγώ κέρδισα ήδη πολλά ;)

Nikos Dimou είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Πράγματι Mickey ήμουν εγώ ο καλός κύριος. Καλά τα πήγατε την νύχτα εκτός από τις ακρότητες του Nikitas. Στον οποίο θέλω να πω ότι η ποσότητα δεν έχει σημασία - η ποιότητα είναι το παν και το "βάθος". Εννοώ ότι με έναν σύντροφο στο σεξ μπoρείς να φτάσεις σε μεγάλύτερα βάθη έντασης από ότι στα επιπόλαια της μίας νύχτας.

Κάποιος ρώτησε για γυναίκες πορνογράφους. Υπάρχουν πολλές. Οι διασημότερες είναι η Anais Nin και η Pauline Reage που έγραψε την "Ιστορία της Ο".

Sokolatina ρωτάς πολλά. Γράψε μου στο email μου (Και στο Profile & στο site).

Προσέξτε σήμερα: ο πάγος δεν αστειεύεται.

mickey είπε...

Δεν μπορώ να γράψω πολλά. Με συγκινήσατε ξανά. Νομίζω ότι πολλοί από μας θα ήθελαν να σας έχουν πατέρα.

Καλή σας μέρα και σας ευχαριστώ για όλα!

alombar42 είπε...

@Mickey

Με μηδέν άσπρο στους δρόμους, μάλλον είσαι γείτονας των νοτίων προαστίων :)

@Nikitas
Εννοώ οτι... ένας παληός blogger, που ξέρει να φωνάζει ηλεκτρονικά, μάλλον θα απολαύσει, αν δεν γνωρίζει ήδη, τη loginataka (προτείνεται σε όλους πάντως).

hardrain είπε...

Έξοχα Κυρίες και Κύριοι, έξοχα.... Όπως εξηγώ ευθαρσώς και ασφαλώς ανερυθρίαστα στο blog μου, η Πορνογραφία –από τη στιγμή που δεν αφορά ανήλικους- είναι μία Τέχνη και μετέχει απολύτως –μεταξύ άλλων-και στη βελτίωση της Τεχνικής για το Καλό Γαμήσι. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια που έχουν προηγηθεί-δεν έχω προλάβει- διάβασα ασφαλώς το αρχικό κείμενο του Οικοδεσπότη το οποίο και ένιωσα εξαιρετικά οικείο. Μα, ναι και εγώ προτιμώ τη λέξη Γαμήσι από τo Sex , μεταξύ των λέξεων Μουνί και Αιδοίο «παίζω» ανάλογα με το context και παει λέγοντας. Από πολύ νεαρός, λάτρεψα το Γαμήσι και έμαθα πως όσο πιο καλά περνάει Εκείνη, τόσο πιο καλά περνάω και εγώ, περνάμε και οι Δύο εξαίσια.

Και, είμαι ευγνώμων, (όπως εξηγώ πάντα στο εξειδικευμένο μου blog που είναι αφιερωμένο στη Δόξα του Καλού Γαμησιού) γιατί, στη ζωή μου γαμήθηκα με αρκετές εξαίσιες Κυρίες με αποκορύφωμα πια τη μόνιμη παρτενέρ στη ζωή και στο κρεβάτι , εδώ και τέσσερα χρόνια, που μετά από αρκετές χιλιάδες γαμήσια πεινάω όλο και πιο πολύ για την ίδια και τα κάλλη της. (Τα περιγράφω αυτά εκεί, με κάθε λεπτομέρεια).

Εξ όσων όπως είπα επιπόλαια είδα στα σχόλια, νομίζω δεν πρόσεξα καμία αναφορά στην εμπειρία της παρτούζας. Δύο φορές μου έτυχε , με τις ίδιες Κυρίες αν η συζήτηση το φέρει, ευχαρίστως να το μοιραστώ μαζί σας. Είναι κρίμα μόνο που ό,τι συνέβη, έγινε ενώ ήμουν ακόμα 26 χρόνων και η Συνείδηση της Ηδονής δεν ήταν ακόμα επαρκώς ώριμη.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλά Γαμήσια. Στους δε Κυρίους, ως ομόφυλος, θα έλεγα, πως η Γυναίκα –όταν Είναι- μοιάζει με τη Θάλασσα. Δεν τελειώνει ποτέ το ταξίδι πάνω της και εντός της.

Μαύρος Γάτος είπε...

Την καλημέρα μου στην παρέα.

Δον Γάτο, το βρίσκω εντελώς παράλογο να κυκλοφορεί ελεύθερα και να ασχημονεί ασύστολα εδώ μέσα στο σαλόνι σου το άτομο/περσόνα diamantis/nikosxatzopoulos/nikitas
και να έχεις αποκλείσει τον Σαλτάρω_στο_κρεβάτι (αυτό φαντάζομαι θα ήταν το nick του αν συμμετείχε στην χτεσινή συζήτηση. Δεν λέω να κόψεις τον βάρβαρο, απλά να αποκαταστήσεις τον καημένο τον Σαλάτα.

Αλλά φυσικά, δικό σου είναι το σαλόνι, όποιον θέλεις καλείς... ή διώχνεις.

Δεν γινόταν, θα έσκαγα αν δεν τα (ξανα)έλεγα. Την καλημέρα μου σε όλους ξανά
Μαυρόγατος

Nikos Dimou είπε...

Μαύρε Γάτο ο Σαλάτας δεν χρειάζεται την άδειά μου - επανήλθε ήδη με διάφορα πρόσωπα. Άρα μπορεί να επνάλθει και ως Σαλάτας.

Πολυθρόνα; Ε, αυτό δεν το είχα σκεφθεί...

Dormammu είπε...

@newlens: Ερωτήθηκε ο Σοφοκλής: «Πως τα βολεύεις Σοφοκλή με τις ερωτικές ηδονές?? Μπορείς ακόμα να συνευρεθείς με γυναίκα?». Και αυτός απάντησε: «Σε καλό σου άνθρωπε μου- με μεγάλη ευχαρίστηση απαλλάχτηκα από αυτό, σαν να γλίτωσα από κάποιο λυσσασμένο και άγριο αφεντικό…» (Πλάτωνας, Πολιτεία Α’). Ελπίζω να αισθάνεστε μόνο παροδική βαριεστιμάρα, να μην φταίει η ηλικία σας και να επανέλθετε σύντομα δριμύτερος….. Καλημέρα :)))

hardrain είπε...

Σας ευχαριστώ georgia.m πολύ, η αλήθεια δεν είναι πως ήρθα φτιαγμένος, αλλά όσο νάναι το ίδιο το θέμα σε φτιάχνει ειδικά αν είσαι επιρρεπής. Αν θα το κρατήσει ο Κύριος Δήμου ανοιχτό το θέμα για συζήτηση άλλη μια μέρα, ναι θα επανέλθω μάλλον. Αλλιώς, στη δική μου τη γωνιά, όταν –ελπίζω σύντομα-το monitor το ανακοινώσει. Ήθελα μόνο τώρα να σχολιάσω πως η φωτογραφία της Margot είναι ωραία. Πολύ ωραία και εξόχως γαλλική στην ατμόσφαιρά της. Αυτό-αν θέλετε πιστέψτε με αν όχι δεν πειράζει-θα το έλεγα ακόμα και αν ο Οικοδεσπότης δεν μας είχε εξομολογηθεί την εθνικότητα της Κυρίας. Πρέπει ωστόσο να επιστρέψω στις εργασίες μου.

Dormammu είπε...

Όλοι κάποτε αισθανόμαστε έτσι και με το κατάλληλο «άγγιγμα» επανερχόμαστε.. Τα πιό ωραία ακόμα μας προσμένουν......

alombar42 είπε...

@newlens

Καλημέρα, σε χάσαμε :)

Μαύρος Γάτος είπε...

Χαίρομαι πολύ για την απάντησή σου, Δον Γάτο. Όσο για το αν ο Σαλάτας εμφανίστηκε από τότε που, θα μου επιτρέψεις να το αμφισβητήσω. Άποψή μου, βέβαια.

Σεξ λοιπόν. Με μιά πολυθρόνα; Μα φυσικά! Παλιό, newlwns... θυμάμαι εκίνον τον συμμαθητή στο γυμνάσιο που μού έλεγε γεμάτος οίστρο πόσο τού άρεσε να αυνανίζεται... πάνω σε χνουδωτές κουβέρτες ( γιατί όχι και πολυθρόνες λοιπόν... Το δοκίμασα τότε, δεν κατείχα ακόμα την σωστή τεχνική (...), αλλά το βρήκα μάλον δυσάρεστο και επώδυνο.

Προσοχή λοιπόν στις πολυθρόνες, τουλάχιστον ας έχουν ISO, να είναι, ξέρετε, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ για την ... δουλειά αυτή.

Σ:))))))

Filboid Studge είπε...

Κε Δήμου,
μπορείτε να παραθέσετε περισσότερα στοιχεία για την συγκριτική μουνολογία του Henry Miller;
Ευχαριστώ θερμώς.

Stormrider είπε...

κ Δήμου μην είστε περήφανος για το νέο δικτυακό ρεκόρ σας, τα σχόλια αυτά που γράφτηκαν όλο το βράδυ (παίζει ρόλο το βράδυ) είναι απόδειξη ότι για το σεξ πιο πολύ γίνεται λόγος παρά πράξη ;ρ

GreekForum είπε...

Προς:
tasospapadakis, georgia_m, epikairos και λοιπούς:
Διαβάστε εδώ: http://members.aol.com/intwg/trolls.htm#WCBD

τι είναι (Internet) troll και προσαρμόστε αναλόγως τη συμπεριφορά σας. Τα πράγματα θα κυλάνε πολύ καλύτερα έτσι.

Φιλικά...

cobden είπε...

Αρκετές παπαριές λέγονται από διάφορους politically correct διανοουμενίζοντες ότι η σεξουαλικότητα των ανδρών και των γυναικών είναι η ίδια και οι όποιες διαφορές είναι ζήτημα κοινωνικών συμβάσεων.Αρκεί όμως να κοιτάξουμε γύρω μας και θα διαπιστώσουμε βασικές διαφορές στον τρόπο που αντιλαμβάνονται και απολαμβάνουν το σεξ τα δύο φύλα και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε καθαρά βιολογικούς λογους. Το μέγα γεγονός της γέννησης για το οποίο είναι ικανή μόνο η γυναίκα της δημιουργεί εκ των πραγμάτων την ανάγκη για σταθερότητα ,για έναν μόνιμο σύντροφο.Αντίθετα νομίζω πως θα καταλάβουμε πολλά για την ανδρική σεξουαλικότητα,αν εξετάσουμε τη φύση της ανδρικής ομοφυλοφυλικής σεξουαλικότητας. Παρα τα κλισέ πως η gay ψυχολογία είναι πιο κοντά στη γυναικεία, η αλήθεια είναι πως ο gay κοσμος είναι ένας καθαρά αντρικός κοσμος ,με την ανδρική αντίληψη για το σεξ τραβηγμένη στα όρια της, χωρίς τον εξισορροπητικό και καταπραϋντικο ,πολλές φορές, ρόλο των γυναικών .Ανώνυμο και ευκαιριακό σεξ, σύντομες και ασταθείς σχέσεις,εναλλαγή πολλών ερωτικών συντρόφων,dαrk rooms, μέρη ειδικά για ψωνιστήρi, συνθέτουν τον κόσμο του αντρικού ομοφυλοφιλικού σεξ.Δεν αμφιβάλλω πως οι straight άνδρες θα ήθελαν να κάνουν τα ίδια (με γυναίκες βέβαια),αν έβρισκαν γυναίκες πρόθυμες γι αυτό...Και κάτι τελευταίο: μόνο ο άντρας , με το φετιχιστικό του μάτι,μπορεί να μετατρέψει το ανθρώπινο σώμα σε ερωτικό αντικείμενο.Είναι τυχαίο πως εδώ και τόσες χιλιετίες στην τέχνη τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο σώμα υμνήθηκαν από άντρες ,ενώ η συμβολή των γυναικών είναι σχεδόν μηδαμινή;Θα ήθελα τις γνώμες σας για το θέμα ή μάλλον τα θέματα που θίχτηκαν

alombar42 είπε...

@georgia.m
Πιστεύω ότι οι κάθε είδους ''ασκητές'' είναι πολύ πιο ερωτικοί από αυτούς που σπαταλιούνται συνεχώς...

Σωστό, μέχρι να έρθει η ώρα της αλήθειας, γιατί τότε η εμπειρία έχει τον πρώτο λόγο :)


@cobden:

Ο γυναικάς είναι ένας άνδρας τόσο μα τόσο μόνος...

Μαύρος Γάτος είπε...

@georgia Πιστεύω ότι οι κάθε είδους ''ασκητές'' είναι πολύ πιο ερωτικοί από αυτούς που σπαταλιούνται συνεχώς...

Γεωργία πέναλτυ. (ποιός ανέφερε χτες το subbuteo;...). Το σόφισμα αυτό μού θυμίζει χριστιαν-ίζουσα ηθικολογία. Να μην αφαιρέσουμε από τις λέξεις το νόημά τους γιατί έτσι δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ. Ασκητής + ερωτικός , μόνο σε διαστροφή μού φέρνει.

Επίσης, ο greekforum έχει δίκιο, ακόμα και τα μεγάλα παιδιά κάτι έχουμε να μάθουμε, τουλάχιστον όσον αφορά τα trolls.

@cobden πολύ ενδιαφέρουσα η λακωνική σου ανάλυση. Εγώ αυτό που προσάπτω σε πολλούς από τους gay είναι ότι αφήνουν την σεξουαλική τους προτίμηση να γίνεται η ταυτότητά τους, το μπαιράκι τους, κάθε ώρα και στιγμή.

alombar42 είπε...

Μαύρε Γάτε, δεν έχεις προσέξει οτι το περί ασκητή ισχύει και για τα δύο φύλα; Φυσικά μέχρι τα αποκαλυπτηρια. Δε συμφωνείς οτι μια γυναίκα άπειρη-απέχουσα είναι πιο επιθυμητή από μια έμπειρη-έχουσα, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της διαδικασίας;

Μαύρος Γάτος είπε...

Λυπάμαι αν γίνομαι δυσάρεστος, αλλά επιπλέον, αν είναι δυνατόν, περιορίστε τα άσχετα προσωπικά μυνηματάκια. Δεν αντέχω να ξαναδιαβάσω για τις κρέμες του Λακαφώση! Το παιχνίδι με τα μηνύματα ήταν χτες, πάει, και τα πολλά άσχετα καιάνευ περιεχομένου μηνύματα και αργούν να κατέβουν, και αποπροσανατολίζουν την συζήτηση, και διώχνουν ανθρώπους που ίσως είχαν κάτι να πουν. Και όλα αυτά δεν αφορούν μόνο τον οικοδεσπότη, αλλά και όλους όσοι μπαίνουμε εδώ, γι'αυτό και παρεμβαίνω. Αυτά, και τα λ΄λεω με κάθε καλή πρόθεση.

alombar42 είπε...

@georgia.m

Το περί απέχουσας και έχουσας σχετίζεται άμεσα με την ιδανική γυναίκα των περισσοτέρων εξ ημών των αρσενικών: μια παρθένα-πουτάνα. Η ίσως, παρθένα πριν και πουτάνα μετά.

Η παρθένα είναι επιθυμητή, όσο δεν συνεχίζει να είναι παρθένα, δηλαδή μέχρι την πράξη. Μετά οφείλει να δείξει την εμπειρία της. Εξαιρούνται βέβαια όσοι αρέσκονται να "διδάσκουν" αιωνίως, αν και δεν γνωρίζω κανέναν τέτοιο.

Μαύρος Γάτος είπε...

Ναι βρε alombar, αλλά άλλο ο "ασκητής" λόγω απειρίας ή λόγω αντικειμένικών συνθηκών και περιορισμών, και άλλο ο συνειδητός ασκητής. Δεν ένιωσα ποτέ έλξη για έναν άνθρωπο που πιστεύει στην σωματική αγνότητα, τουλάχιστον όχι έλξη *οφειλόμενη* σε αυτήν την αγνότητα. Αντίθετα, νομίζω πως μια τέτοια (σπάνια) στάση, πρέπει να γίνεται σεβαστή. Τώρα για τους/τις "ασκητές", τους λόγω έλλειψης τόλμης ή ευκαιριών, πάλι το ίδιο θα σού πω, αν θέλεις με πιστεύεις. Δεν μού δημιουργούν έλξη. Προσωπικά, προτιμώ την ωριμότητα (που δεν έχει βέβαια και πολλή σχέση με την ηλικία...).

@Γεωργία: δεν εννοούσα (μόνο) εσένα, Γεωργία μου, μέχρι κι εγώ παρασύρομαι καμμιά φορά. Αλλά υπάρχουν και τα email ρε παιδιά (και τα κινητά, by the way...)

Σ;))))))))

Dormammu είπε...

@ cha.giannakopoulos: το σχόλιο για τον Σοφοκλή αφορούσε την ηλικία και όχι την εγκράτεια του, για την οποία όντως δεν ήταν τόσο παροιμιώδης… (και καλά έκανε κατά την γνώμη μου!)
@μαύρος γάτος: εμείς τα αγοράκια βιώνουμε το σεξ πιο επιφανειακά απ' ό,τι οι γυναίκες. Από εκεί αρχίζουν όλα…. Όσο ασκούμαστε και ωριμάζουμε, κάτι μπορούμε να καταφέρουμε…..

Dormammu είπε...

Είναι ωραία να είσαι δάσκαλος και να μπορείς να πλάσεις κάποιον όπως τον θέλεις. Όπως και να’ χει, όλοι μας με κάποιον δάσκαλο ξεκινήσαμε……

Μαύρος Γάτος είπε...

@Γεωργία: Αυτό κι αν είναι φαντασίωση! Πού πρέπει να υποβάλω το βιογραφικό μου για να προσληφθώ;;;;;

Πέρα από την φαντασία, στην πραγματικότητα νομίζω ότι το να είσαι μια πόρνη, αντρική ή γυναικεία, είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Στην κυριολεξία, είναι ένα πολύ δύσκολο λειτούργημα. Θυμηθείτε την Λυσιστράτη και τις υποχρεώσεις ποου επέβαλαν οι "επαναστατημένες" γυναίκες στους άντρες. Έχω δει κανα δυο ταινίες με άντρες ζιγκολό, που ενώ στην αρχή νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον παράδεισο επί της γης, σύντομα η ζωή τους μετατράπηκε σε εφιάλτη. Επιπλέον, ενώ δεν διαφωνώ με την ιδέα σαν αρχή, δεν νομίζω ότι πολλές γυναίκες αισθάνονται την ανάγκη για μια ερωτική συνεύρεση με έναν άγνωστο άντρα επί πληρωμή, γιατί κα΄τι τέτοιο δεν συνάδει και πολύ με την γυναικεία ψυχοσύνθεση. Αντίθετα, πολύ θα ενδιαφέρονταν οι gay άντρες... μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης σεξουαλικής τους συμπεριφοράς που περιέγραψε ο cobden (1:56).

Αυτά, και λυπάμαι που δεν θα συμμετέχω στην συνέχεια γιατί πρέπει να φύγω. Καλό απόγευμα!

alombar42 είπε...

@Μαύρος Γάτος

Γνωρίζεις ελπίζω οτι όλοι (σχεδόν) οι αρσενικοί ήθελαν (δεν ξέρω για σήμερα αλλά σίγουρα περιλαμβάνω την ηλικία σου και τη δική μου, που δεν απέχουν άλλωστε) μια παρθένα.

Πάντως, η "αγνότητα" δεν θα έπρεπε να συνδέεται με το σεξ - εμείς υποκρινόμαστε αυτή την κατάσταση και τη διαιωνίζουμε. Δεν κατάλαβα γιατί μια παρθένα στα 19 είναι αγνή από οποιαδήποτε άποψη. Μάλλον λάθος ανατροφής και διδασκαλίας είναι.


@georgia.m

Ανδρες διαθέσιμοι και με αμοιβή υπήρχαν πάντα και φυσικά υπάρχουν ακόμα. Η Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη ήταν για χρόνια τόπος ψαρέματος αρσενικών συνοδών, αν και απευθυνόταν κυρίως σε μεγάλης σχετικά ηλικίας γυναίκες.
Βέβαια δεν έχουν οργανωθεί σε ανάλογο προς των γυναικών βαθμό, από όσο μπορώ να γνωρίζω τουλάχιστον και σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα ανάλογο της πρώτης φοράς των περισσοτέρων από εμάς.

Ισως λόγω μειωμένης ζήτησης;

cobden είπε...

georgia.m: Αν δεν κάνω λάθος,έχουν ανοίξει κάποιοι-ελάχιστοι-οίκοι ανοχής για γυναίκες, ανά τον κόσμο..Δεν διαφωνώ καθόλου μ'αυτό αλλά φοβάμαι πως δεν θα έχουν και τόση μεγάλη επιτυχία (λόγω του διαφορετικού τρόπου που αντιλαμβάνονται οι γυναίκες το sex, δες παραπάνω σχόλιο μου). Εξάλλου, αν υπήρχε ζήτηση γι αυτό το είδος υπηρεσιών, η αγορά θα είχε φροντίσει ήδη να την καλύψει...το ότι η προσφορά είναι τόσο περιορισμένη ,σχεδόν ανύπαρκτη,σημαίνει πως και η ζήτηση είναι ελάχιστη

Μαύρος Γάτος είπε...

@epikairos(3:27μμ): είναι μια άποψη, αλλά δεν δικαιολογεί τα πάντα, γιατί ξέρω και gay που είναι πολύ μετρημένοι σε όλα, χωρίς να είναι κρυφοί.

@Όλους: Σαν τα χιόνια... για δείτε τι λέει στο site του "επίκαιρου": When trolls are ignored they step up their attacks, desperately seeking the attention they crave.

alombar42 είπε...

@Cha. Giannakopoulos

Εχμ... επιτρέψτε μου να διαφωνώ κάπως. Η πληρωμή στο σεξ παίρνει πολλές μορφές:
- να σου δώσω τη σοκολάτα μου να μου δείξεις το βρακάκι σου;
- θα σου κάνω τα έξοδα για ένα διήμερο στον Παρνασσό
- πάμε μια βόλτα με την Πόρσε;

Το σεξ μπορεί να είναι απόλαυση με η χωρίς πληρωμή, με ή χωρίς μόνιμο σύντροφη, με ή χωρίς κρεββάτι.
Δεν ξέρω ποιο είναι το "σημαντικό" συστατικό που θα το απογειώσει, ξέρω όμως οτι δεν το έχω βρει ακόμα - απογειώνεται ακόμα κι όταν δεν το περιμένεις, μερικές φορές μάλιστα, κυρίως τότε!

Dormammu είπε...

@epikairos: Τι είχε πει ο Καζαντζάκης για τον διάβολο, τον πειρασμό και τις 15χρονες???

: ))))))))

cobden είπε...

μαύρος γάτος¨: μην πιστεύεις τις δακρύβρεχτες ιστορίες για πόρνες και ζιγκολό ("δεν ήξερα!",¨"με παρέσυραν!", "κακούργα κοινωνία!"). Αυτα τα λένε οι αποτυχημένες πόρνες, αυτές που τις άφησε πίσω ο ανταγωνισμός άλλων πιο ικανών συναδέλφων τους!!Για ρώτα και καμια πετυχημένη:-))

Μαύρος Γάτος είπε...

Ξαναδιάβασα τα τελευταία μου σχόλια, και για να μην δώσω λάθος εντυπώσεις, πρέπει να διευκρινίσω πως δεν πιστεύω ότι ο μέσος όρος του gay άντρα είναι "η τρελλιάρα του internet", παράδειγμα η χτεσινή "sokolata", που συμπεριφέρεται όπως είπε ο cobden και ακόμα χειρότερα, με τα σκοτεινά δωμάτια, τα glory holes κτλ. Οι περισσότεροι gay που γνωρίζω είναι σταθεροί άνθρωποι, έχουν μόνιμους δεσμούς, και δεν είναι προκλητικοί στην συμπεριφορά τους. Αλλά και οι ετερόφυλόφιλοι που γνωρίζω τέτοιοι είμαστε... θέλω να πω πως εξαρτάται από τον κοινωνικό περίγυρο του καθενός.

Μαύρος Γάτος είπε...

@alombar (3:30) Την φαντασίωση αυτήν με την παρθένα την υπογράφω, στην περίπτωση την προσωπική μου μάλιστα φοβάμαι πως μιλάμε για "απωθημένο"... Όμως, άλλο η παρθένα-άπειρη αλλά δεκτική και ...εκπαιδεύσιμη, και άλλο η "ασκήτρια", η κρυόκωλη και αρνητική για το σεξ. Καμμία σχέση, για την ακρίβεια.

Μού συνέβη να "εκπαιδεύσω" ερωτικά μιαν άπειρη κοπέλα, που δεν ήταν όμως παρθένα, και ήταν μια πολύ εποικοδομητική εμπειρία και για τους δύο... Αντίθετα, κοπέλες που "το έπαιζαν" και έψαχναν "τον άντρα της ζωής τους" για να τού δώσουν "ό,τι πολυτιμότερο είχαν", πάντα με απωθούσαν, κι ας είναι και παρθένες.

Μαύρος Γάτος είπε...

(αχ δεν με αφήνετε να... αγιάσω, δηλαδή να πάω στην δουλειά μου...

@γεωργία (3:51): α, μα μιλάμε για πολύ παλιές εποχές, αγαπητή μου. Τώρα κατέχομεν καλώς την απαραίτητον τεχνογνωσίαν (know-how)... Που δεν περιλαμβάνει όμως φλοκάτες, πολυθρόνες, και άλλα αντικείμενα!!!!
Αρκούν ΄κια περισσεύουν οι Πέντε εναντίον Ενός...

Nikos Dimou είπε...

Επέστρεψα. (Όλο σε Επικίνδυνες Αποστολές πάω τελευταία).

Διευκρινήσεις: η Margot ήταν Γερμανίδα. (Τονίζεται στην παραλήγουσα). Η φωτογραφία βγήκε πράγματι χωρίς φλας, με μία μηχανή της πλάκας. (Πτωχός φοιτητής).

Cha. Giannakopoulos, συμφωνώ. Πάντα ήθελα τις γυναίκες μου καλά ρονταρισμένες. Αυτοί που προτιμούν τις άπειρες, πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανασφαλείς.

Σε παρθένο που μου ζήτησε κάποτε (εμμέσως πλην σαφώς) να την ξεπαρθενέψω, «για να γίνει γυναίκα» (όπως είπε), απάντησα: Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι τιρμπουσόν.

Περαστικός είπε...

Ερωτική πράξη... ποιο είναι το κίνητρο πίσω από την επιδίωξή της; Μπορεί να το προσδιορίσει κάποιος; Ίσως να είναι η έκσταση, η αίσθηση απελευθέρωσης από το εγώ και τη θέληση, η επιθυμία διάλυσής τους. Η κατάργηση του διχασμού της ύπαρξης με την ένωση με το "άλλο". Δυστυχώς, τα αποτελέσματα είναι προσωρινά, φευγαλέα μάλλον, ένα δόλωμα της φύσης για να πείσει τα πλάσματά της να συνεχίζουν το ατελείωτο γαϊτανάκι της. Τη στιγμή που έχεις ανέβει όλη τη σκάλα και πας να ανοίξεις την πόρτα από τη χαραμάδα της οποίας φαίνεται εκτυφλωτικό το φως, ακολουθεί η πτώση και πάμε πάλι από την αρχή. Ο ασκητής ή αυτός που συνειδητά απέχει ίσως να είναι κάποιος που το αντιλαμβάνεται αυτό και απαιτεί να του δοθούν περισσότερα... Ένα ενδιαφέρον βιβλίο πάντως πάνω στον σεξουαλικό έρωτα είναι η μεταφυσική του φύλου, του Julius Evola.

Nikos Dimou είπε...

georgia.m, αυτό το "Έσο έτοιμος" είναι το πρόβλημα με τους επι πληρωμή άνδρες. Θυμάμαι την εξομολόγηση ενός επαγγελματία ζιγκολό σε ένα μπαρ, που μου είπε: "ήμουν έτοιμος να παρατήσω την καριέρα αλΛά με έσωσε το viagra".

Dormammu είπε...

τα αυτοκίνητα δεν ζητούν όσα οι γυναίκες και συνήθως- σε εγκαταλείπουν πιο δύσκολα.... Προσφέρουν και ηδονή, άλλου είδους όμως... Ίσως θέμα για νέο post ΝΔ, τι λες?

Dormammu είπε...

@tsakmpoum: πρέπει να ξέρεις ποιο δόλωμα να «τσιμπήσεις»…

Nikos Dimou είπε...

newlens said...
@nikos dimou: δεν μιλούσαμε για ζιγκολό αλλά για κανονικούς "οίκους ανοχής" (τι φράση κι αυτή...). Ή παραστατικότερα, για καταστάσεις "ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε".

Τα αυτά ισχύουν και για τους οίκους ανοχής - θα χρειαζόταν πολύ viagra (ή μάλλον cialis - μεγαλύτερη διάρκεια).

basik-ly είπε...

Παιδιά, μου σηκώθηκε... Θα επανέλθω σε λίγες μέρες.

houlia είπε...

Αφιερωμένο....που αλλού?(και φυσικά και στην πιο πιστή εκπρόσωπο του γυναικείου ήθους.Αλήθεια Γεωργία, πως μπορείς και είσαι τόσες ώρες στον υπολογιστή?Πάντως είσαι χάρμα!Καλά καθεσαι!)


ο γάτος

Ο γάτος, ο λιγνός, ο μουστακάτος
ξανά ερωτευμένος, ο φευγάτος!

Παράφορα χαμογελά τα βράδια
πώς δεν φοβάται λεει τα σκοτάδια.

Χοροπηδά κι ασύστολα αλωνίζει
τη νύχτα και τη μέρα όλη θερίζει.

Ο γάτος μου, ο ξενύχτης, ο σικάτος
απόψε νιαουρίζει πιο κεφάτος.

Την αγαπάει λεει ο καημένος
κι ας είναι ο πεθερός του θυμωμένος!

Στις αλωνιές περήφανα γυρίζει
στην αγκαλιά του τη φιλά και γουργουρίζει.

Μα όλο ξεχνάει τελικά πως είναι γάτος
ένας μονάχα ερωτευμένος και φευγάτος!

hardrain είπε...

Λοιπόν Κυρίες και Κύριοι, πάνε πολλά χρόνια από τώρα , ήμουν γύρω στα 26, ερωτευμένος με μια Κυρία 35 χρόνων τότε, μικροκαμωμένη , με αρκετά πλούσιο στήθος, ωραίο κορμάκι λεπτό αλλά όχι οστεώδες και επιπλέον δεν ήτο ξανθιά. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι ξανθιές...γούστα είναι αυτά. Περιττό ίσως να πω πως η Κυρία αυτή –γνωστή μάλιστα ήδη σε Λόγιους Κύκλους των Αθηνών – ήταν και η Κυρία με την οποία μυήθηκα για πρώτη φορά στα βαθιά νερά του Γαμησιού. Να μην μπω σε λεπτομέρειες τώρα της πρώτης μας συνεύρεσης, αυτά θα έρθουν όταν έρθει η ώρα τους στον ιδικό μου τόπο. Είμαστε λοιπόν, ήδη δυο χρόνια μαζί, θα την βαφτίσω μόνο για εδώ Χλόη και, περνάμε θεσπέσια σε μια σχέση ακατάπαυστου Γαμησιού και πολλών ποιητικών συμπεριφορών. Το Αιδοίο της, ήταν και το πρώτο που κούρεψα , έγινε αυτή η περιποίησις αργότερα Τέχνη κανονική και προκαταρκτική για το κυρίως θέμα.

Ήμασταν διακοπές καλοκαιρινές σε κάποιο Ελληνικό νησί, όπου τυχαίως συναντάμε ένα φιλικό ζευγάρι της Χλόης (η οποία ήτο παντρεμένη λησμόνησα να πω, αλλά περίπου εν διαστάσει)

Το φιλικό αυτό ζευγάρι, ήταν οι...ας τους πούμε Δάφνη και Γιώργο. Ο Γιώργος, επιστήμονας, πολύ γνωστός στον κύκλο της ειδικότητας του χαρακτηριστική φυσιογνωμία διανοούμενης (και άκαμπτης αριστεράς) η Δάφνη, μια Θεά, κράμα Λιβανέζας και Ελληνίδας. Θεά! Μεταξύ μας , από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε μια μυστική χημεία. Δεν θα ξεχάσω τη Δάφνη και τη Χλόη στη θάλασσα να με καλούν να πλατσουρίσω μαζί τους και να βγάζουν και οι δύο, μία μετά την άλλη, το πάνω μέρος του μαγιό τους και να απελευθερώνουν τα ωραία βυζιά τους . Της Δάφνης, ήταν ακόμα μεγαλύτερα, με πολύ σκούρες ρώγες. Δεν έγινε τίποτα εκείνες τις μέρες, το αξιοσημείωτο , εκτός από μια απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας της Χλόης, η οποία γενικώς ζήλευε και τον ίσκιο μου. Ζήλευε μεν, αλλά καλλιεργούσε το παίγνιο...

Ένα δυο μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με τη Χλόη στο σπίτι της Δάφνης και του Γιώργου, καλεσμένοι για φαγητό. Φάγαμε, ήπιαμε, ο Γιώργος πήγε για ύπνο, εμείς οι τρεις μείναμε στο καθιστικό ακούγοντας μουσική. Ο κάθε ένας μόνος του σε μια γωνιά. Η Δάφνη, κάποια στιγμή ξάπλωσε στο πάτωμα και έγερνε το κορμό της νωχελικά πότε αριστερά ,πότε δεξιά....Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ήταν ηλεκτρισμένη.

Λίγο καιρό αργότερα, μια δυο βδομάδες, η Χλόη μου ανακοινώνει πως το βράδυ θα έρθει η Δάφνη από το σπίτι μου, να κάτσουμε όλοι μαζί.

Ήρθε. Πήγε αργά.... «που να φεύγω τώρα»... «Χωράμε όλοι στο κρεβάτι» είπε η Χλόη ή εγώ, δεν θυμάμαι. Ξαπλώσαμε. Ήταν Παρασκευή βράδυ.

Δεξιά μου η Δάφνη, αριστερά η Χλόη, στη μέση εγώ. Η χλόη φόρεσε ένα νυχτικό, εγώ το εσώρουχό μου, η Δάφνη με ένα t shirt και το κιλοτάκι . Έσβησε το φως.

Λίγο μετά μου ψιθυρίζει στο αυτί η Δάφνη, πως για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν κοιμάται στην άκρη –άκρη του κρεβατιού. Ήρθε κοντά μου τόσο, ώστε ένιωσα την ανάσα της. Άρχισαν τα χάδια, σε δευτερόλεπτα μέσα πέταξε το t shirt μακριά και ενώ ήταν σκοτεινά, στο ελάχιστο φως, ένιωσα τη Χλόη να γδύνεται.

Καύλας Ανάσταση, Έντασις Θεία, τι κορμιά και αφή, τι τελετή δαχτύλων και στομάτων τι φιλιά και υγρά και γεύσεις , κύματα , κυματισμοί, μιας θέρμης απίστευτης , μιας καύλας απέραντης. Όλη τη νύχτα, γαμιόμασταν με τόση Αγάπη για το ίδιο το Γαμήσι... Δεν ξεχνώ την κραυγή της Δάφνης, όταν κάποια στιγμή κοίταζε τη Χλόη και εμένα να ξεσκιζόμαστε , που φώναξε: Αγάπες μου...!!!

Αυτό το «Αγάπες μου» θα μου μείνει αλησμόνητο.

Το πρωί, μας βρήκε αποκαμωμένους , να κοιμόμαστε σε έναν περίτεχνο κόμπο ποδιών και χεριών και τους τρεις και το δωμάτιο είχε μια πραγματικά συγκλονιστική μυρουδιά από αρώματα ανοιγμένων και καταγαμημένων Μουνιών. Μια απέραντη θηλυκάδα σε πλήρη ανθοφορία. ‘Ανοιξις καταμεσής του χειμώνος. Τι να σας λεω...

Το στόμα μου, η γλώσσα μου, ήταν σα να είχε βουτηχτεί στο πιο αρωματικό μέλι.

Και είχε!

Σαν ξυπνήσαμε, με πρόσωπα που έλαμπαν και επιδερμίδες που είχαν γίνει μετάξι από τη θέρμη και την ικανοποίηση, σηκώθηκα να κάνω ζεστούς καφέδες. Ήταν πια Σάββατο μεσημέρι τότε. Είπαμε να βγούμε έξω για φαγητό, αλλά δεν το εννοούσαμε. Κανείς δεν ήθελε να παει έξω στο κρύο. Ήμασταν , νιώθαμε σα να ήμασταν κλεισμένοι σε μια Μήτρα Έρωτα. Το απόγευμα, ασχολήθηκα ήσυχα, με το να γλύφω πότε τη μία και πότε την άλλη Κυρία και να τις χαίρομαι να χύνουν όσο να μην αντέχουν πια. Εγώ, ήταν αδύνατο για αρκετές ώρες να χύσω, είχα κυριολεκτικά στερέψει και σε αυτό το ζήτημα (όπως και σε πολλά άλλα) οι Κυρίες υπερτερούν θεαματικά από εμάς.

Ξανακοιμηθήκαμε. Ξαναξυπνήσαμε μέσα στη μέση της νύχτας και ξανά από την αρχή. Το να ξυπνάς , καθώς η μία Κυρία έχει βάλει στο στόμα της την ψωλή σου και η άλλη σου δαγκώνει γλυκά το στόμα, είναι αποκαλυπτική εμπειρία. Είναι κρίμα που τότε, άγουρος ακόμα σχετικά , είχα μια βιασύνη στη συμπεριφορά μου, γεγονός που μου στέρησε σε κάποιο βαθμό «βάθος συνείδησης» στη γιορτή αυτή.

Το Μουνάκι της Δάφνης, παρά τα δυο παιδιά που είχε γεννήσει το εύφορο, ήταν σφικτό και μικροκαμωμένο , εφηβικό σχεδόν θα το έλεγα, σε αντίθεση με αυτό της Χλόης, που ενώ είχε κάνει μόνο ένα παιδί και ήταν πιο μικροκαμωμένη, είχε Μουνί, πιο «άνετο». Κάθε τόσο, αγκαλιαζόμασταν και οι τρεις σε μια τεράστια αγκαλιά, σφικτή, γεμάτη λαχτάρα , κάθε τόσο ανταλλάσσαμε φιλιά λατρείας ταυτόχρονα, παντού: σε χέρια, πλάτες, λαιμούς, στόματα, μάγουλα, μαζί με χάδια στοργικά και μανιασμένα ταυτόχρονα.

Κάποια στιγμή ήρθε το πένθος του Κυριακάτικου απογεύματος. Η Δάφνη, έπρεπε να φύγει. Να μην τα πολυλογώ, βγήκαμε από το σπίτι αμίλητοι και κατηφορίσαμε να βρούμε το αυτοκίνητό της πιο κάτω. Είχε κρύο. Εγώ, ένιωσα τον «έξω κόσμο» σχεδόν βίαιο μετά από όλα αυτά, τον ένιωσα εχθρικό. Ήταν σα να είχαμε ζήσει για λίγο, σε έναν άλλο πλανήτη, σε έναν κόσμο χωρίς ενοχές , παραδομένο στις ηδονές και την ευλογία του Γαμησιού. Ελπίζω, να είναι καλά και οι δυο σπουδαίες Κυρίες, είμαι βέβαιος πως το γνωρίζουν αμφότερες , θα τις θυμάμαι πάντα.

houlia είπε...

georgia,κ εμένα μου βγάζει κάτι πολύ καλό αυτή η δαμαρτυρία που διαπράττεται σ'αυτό το Blog.Eχω λατρεψει τον Χατζηπαπαρα, αλλά δεν τολμώ καν να τού απευθυνθώ γιατί κοκκινίζω με τα σχόλια που ανταποδίδει.Εσύ τουλάχιστον είσαι παρούσα κ κοντράρεσαι στα ίσια.Και συν τοις αλλοις, εσείς παιδιά μου είστε ηλεκτρονικοί πύραυλοι!Με τέτοια ταχύτητα που να σας προλάβει ένας κλασσικός,αναποδραστος,πεζός γ...άκος!Στην υγειά σου φίλτατη!
Πάντως θα περιμένω κ εγώ απαντήσεις στις ί-διες ερωτήσεις του ακατανόμαστου που έχω λατρεψει.Περιμένω να επιστρέψει, ποιος ξέρει πως...

€lisavet είπε...

Το μόνο σίγουρο είναι πως σ'αυτό το blog γίνεται συνουσία από comments...

mickey είπε...

Καλησπέρα σε όλους!

Μια και φαίνεται πως μείναμε εμείς κι εμείς, χωρίς trolls (από την εξομολόγηση περάσαμε στην "σεξομολόγηση" και κατόπιν στην πλήρη αποχώρηση), ίσως μπορούμε να συζητήσουμε το εξής:

Από την ηλικία των 20 και κάτι θεωρούσα τη γυναικεία ομοφυλοφιλία ως πιο "φυσική" από την αντρική (βεβαίως, δε θεωρώ την αντρική "κουσούρι", σέβομαι τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός και έχω φίλους ομοφυλόφιλους). Σίγουρα ως straight άντρα, με ερεθίζει πολύ η ιδέα δύο ή περισσότερων γυναικών που κάνουν σεξ (αν είμαι κι εγώ μέσα ακόμα καλύτερα), ενώ δε με συγκινεί καθόλου κάτι αντίστοιχο με τους άντρες. Ενδεχομένως (για να μην πω σίγουρα) το γεγονός αυτό να επηρεάζει την κρίση μου, όμως θα ήθελα να καταθέσω τη "λογική" (λογικοφανή) μου εξήγηση:

Γεννιόμαστε όλοι (άντρες και γυναίκες) από μια γυναίκα, θηλάζουμε όλοι μια γυναίκα, δεχόμαστε στα πρώτα μας χρόνια (ή και ακόμα περισσότερα) τη φροντίδα, τη στοργή, τη ζεστασιά, την αγκαλιά, τα χάδια, το φιλί της γυναίκας. Προσκολλημένοι στη μητέρα μας από τη στιγμή που θα ανοίξουμε τα μάτια μας στον κόσμο αυτό, είμαστε πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι με το γυναικείο σώμα (και τη γυναικεία παρουσία γενικότερα) παρά με οτιδήποτε άλλο. Πιστεύω ότι μητρική αγάπη και έρωτας (με την έννοια του σεξ) είναι δυο εκφάνσεις του ίδιου ακριβώς φυσικού ενστίκτου (το οποίο μάλλον υπάρχει σε όλα τα θηλαστικά), οπότε τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες νιώθουν αυτή τη φυσική έλξη για το γυναικείο σώμα. Φυσικά, η άποψή μου μπορεί να είναι εντελώς λανθασμένη.

Θα με ενδιέφεραν οι απόψεις σας...

Υ.Γ. Έγραψα τα παραπάνω πριν δω το "πικάντικο" σχόλιο του hardrain. Ελπίζω φίλε να μη σε πειράζει που αποθήκευσα το σχόλιο σου στα Favorites ;)

Nikos Dimou είπε...

Hardrain από ότι καταλαβαίνω, ειδικεύεσαι στην ερωτογραφία (η λέξη πορνογραφία μου είναι απεχθής). Όμως εδώ είσαι σε ξένο blog - που σκοπός του δεν είναι η περιγραφή φλογερών καταστάσεων, αλλά η ανταλλαγή απόψεων επάνω στο φαινόμενο του σεξ και του έρωτα, η ανάλυση των αντιδράσεων και των βιωμάτων μας. Ο κόσμος είναι γεμάτος από περιγραφές σκηνών σαν την δική σου - μας ενδιαφέρει όμως το παραπέρα.

Nikos Dimou είπε...

Μickey νομίζω πως η απάντηση στο ερώτημά σου είναι απλή. Σαν άντρες δεν νιώθουμε ανταγωνισμό στην παρουσία ενός γυναικείου ζευγαριού - αντίθετα, όπως κι εσύ, φαντασιώνουμε μία παρτούζα. Δύο ομοφυλόφιλες είναι για μας απλώς διπλός ερεθισμός.

tsitso είπε...

@cobden
"Αρκετές παπαριές λέγονται από διάφορους politically correct διανοουμενίζοντες ότι η σεξουαλικότητα των ανδρών και των γυναικών είναι η ίδια και οι όποιες διαφορές είναι ζήτημα κοινωνικών συμβάσεων".

Συμφωνώ. Τα όσα γράφεις συμφωνούν με τα πορίσματα της εξελικτικής ψυχολογίας (δες τα βιβλία του Pinker για παράδειγμα). Η σεξουαλικότητα των ανδρών είναι πιο κοντά στη σεξουαλικότητα των αρσενικών ουρακοτάνγκων (οι οποίοι δεν έχουν σταματημό, εξ ου και οι τεράστιοι όρχεις) παρά σε αυτή των γυναικών.

Stormrider είπε...

ωραία, τώρα που αφήσαμε τα τετριμμένα σεξουαλικά κι αφού αναλύσουμε τα ομοφυλόφιλικά ας πιάσουμε κάτι πιο προχωρημένο πχ την κτηνοβασία! Ποιοί δηλώσαν γατόφιλοι από δω είπαμε? ;ρρρρρρ

Nikos Dimou είπε...

Stormrider said...
ωραία, τώρα που αφήσαμε τα τετριμμένα σεξουαλικά κι αφού αναλύσουμε τα ομοφυλόφιλικά ας πιάσουμε κάτι πιο προχωρημένο πχ την κτηνοβασία! Ποιοί δηλώσαν γατόφιλοι από δω είπαμε? ;ρρρρρρ


Δεν θα στo συνιστούσα... οι γάτες έχουν νύχια. Κάτι σε κατσίκα θα σου πήγαινε καλύτερα...

€lisavet είπε...

Λιγάκι άσχετο και σχετικό μαζί...Γιατί οι οίκοι ανοχής ονομάζονται έτσι; Ποιος ανέχεται ποιον και γιατί;
Δεν είναι λιγάκι αδόκιμος ο όρος;

(Ίσως προαναφέρθηκε, αλλά αυτή τη στιγμή αδυνατώ να το βρω)

mickey είπε...

@georgia.m (6:43μμ)
Ίσως δεν ήμουν τόσο σαφής. Θα ήθελα να δούμε αν η γυναικεία ομοφυλοφυλία έρχεται πιο "φυσικά", με βάση και την "εξήγηση" που δίνω για την προσκόλληση του καθενός μας (άντρα ή γυναίκας) στο γυναικείο σώμα από τη στιγμή της γέννησής μας. Ελπίζω να το διασαφήνισα καλύτερα τώρα ;)
Πάντως ο Ν.Δ. και ο newlens έχουν απαντήσει ήδη, αν και δεν έθιξαν το σκεπτικό της "αιτιολόγησής" μου. Φυσικά, είναι πολύ πιθανό να έχουν δίκιο και ειδικά η απλή και σύντομη απάντηση του Ν.Δ. Θα με ενδιέφεραν πάντως και άλλες απόψεις επί του ζητήματος.

@newlens (6:49μμ)
Δεν χρησιμοποίησα πουθενά τη λέξη "απεχθής" για την αντρική ομοφυλοφιλία. Πάντως δεν χρειάζεται να παίζω με τις λέξεις, το νόημα είναι σωστό.

@nikos dimou (με την ευκαιρία συμπλήρωσης 340+ σχολίων)
Aφήστε το post μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και θα πιάσουμε τετραψήφιο νούμερο. Εγγυημένα :))
(Ξέρω, ουκ εν το πολλώ τω ευ, αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του...)

Nikos Dimou είπε...

Τετραψήφιο; - θα κάνει μία ώρα να φορτώσει. Και ποιος θα αντέχει να το διαβάσει;

mickey είπε...

"ουκ εν το πολλώ τω ευ". Τα δύο "το(ω)" αντάλλαξαν θέσεις! Τι γράφω ώρες ώρες ο άσχετος!!!

mickey είπε...

Και μια και ο newlens (6:49μμ) ανέφερε τον "άντρα πολεμιστή", έχω την αίσθηση ότι οι αντρικές σεξουαλικές ορμές (κυρίως οι καταπιεσμένες) είναι το ultimate "κινούν αίτιον" του πολέμου (έτσι, για να το "δέσουμε" και λίγο με το post του περασμένου Σαββάτου για το στρατό)...

Stormrider είπε...

"make love not war" και "γαμάτε γιατί χανόμαστε" δηλαδή

Ανώνυμος είπε...

εγώ είμαι της ιδέας καβαλάρης
και των φτωχών ερώτων αθλητής
στα άνθη του κακού περιβολάρης
της αμαρτίας καλλιεργητής

εγώ είμαι το παιδί που δεν το παίξαν
στη γειτονιά τα τέκνα των αστών
και οι κακές παρέες του το μπλέξαν
να γίνει οπαδός των χλευαστών

την ώρα που οι άγιες οι΄κογένειες
μαθαίναν στα παιδιά τους σεβασμό
εγώ τον πόθο πλήρωνα με ασθένειες
και την αγάπη με αφορισμό

δεν άκουσα ποτέ φωνή Κυρίου
τις νύχτες που γυρνούσα εραστής
και στις βαθειές πηγές του μυστηρίου
γονάτιζα να πιω προσκυνητής

αν ψάξεις να με βρεις μέσα στο πλήθος
θα με ρωτήσεις δίχως να στο πω
δεν θάμαι εκείνος που μιλάει για ήθος
θα είμαι αυτός που λέει σ' αγαπώ

ανάποδων καιρών βουβές αρνήσεις
με ρίξαν στο δικό σου το κενό
μπροστά σου να κοιτάς μη με πατήσεις
μα κι αν θα με πατήσεις δεν πονώ

γιατί εγώ είμαι της ιδέας καβαλάρης
και των φτωχών ερώτων αθλητής
στα άνθη του κακού περιβολάρης
της αμαρτίας καλλιεργητής

... και πολύ σας πέφτει.

mickey είπε...

newlens said (7:16μμ):
"Διαφωνώ. Το ίδιο θα συνέβαινε αν οι γυναίκες ήταν οι διαχειριστές της εξουσίας, δηλ. η γυναικεία ομοφυλοφιλία θα θεωρούνταν πιο επικίνδυνη από την αντρική σε αυτήν την περίπτωση."

Στη φράση μου που παραθέτεις, δεν έθεσα κανένα θέμα ομοφυλοφιλίας (ούτε φυσικά "επικινδυνότητάς" της). Αν ήθελες να πεις ότι και οι ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ "σεξουαλικές ορμές (κυρίως οι καταπιεσμένες) είναι το ultimate "κινούν αίτιον" του πολέμου", να το συζητήσουμε. Πιστεύω πάντως ότι εδώ τίθεται ένα πρόβλημα "κότας-αυγού": Η ανάληψη της "εξουσίας" από άντρες είναι εκείνη που καθόρισε τις διαφορές στη σεξουαλικότητα των φύλων ή οι διαφορές αυτές υπάρχουν εκ του φυσικού και οδήγησαν στην ανάληψη της "εξουσίας" από τους άντρες; Μήπως υπάρχει και κάποιου είδους θετική ανατροφοδότηση (positive feedback);

mickey είπε...

ταυτότητα said (7:39)
"... και πολύ σας πέφτει."
Ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά του χαριτωμένου ποιήματος σε όλους εμάς τους "ανάξιους" :)

Stormrider είπε...

@ταυτότητα: πράγματι και πολύ μας πέφτει, δεν χρειαζόταν να πέσεις τόσο χαμηλά στη λάσπη για να μας προσφέρεις λίγη από την λάμψη σου. Είμαστε σκουλήκια.
*ο γράφων αυτομαστιγώνεται*

houlia είπε...

(((RING)))) ((((RING))))

**Pick Up**

"Hello?"
"Hi honey, this is Daddy, Is Mommy near the phone?"
"No Daddy, She's upstairs in the bedroom with Uncle Paul"
After a brief pause, Daddy says, "But honey, you haven't got an
Uncle Paul."
"Oh yes I do and he's upstairs in the room with Mommy, right now"

Brief Pause

"Uh, okay then, this is what I want you to do. Put the phone
Down on the table, run upstairs and knock on the bedroom door, and shout
To Mommy that Daddy's car just pulled into the driveway"
"Okay Daddy, just a minute"
A few minutes later the little girl comes back to the phone.
"I did it Daddy"

"And what happened honey?" he asked
"Well, Mommy got all scared, jumped out of bed with no clothes
On and ran around screaming. Then she tripped over the rug, hit her
head on the dresser and now she isn't moving at all!"
"Oh my God!!! What about your Uncle Paul?"
"He jumped out of the bed with no clothes on too. He was all
scared
and he jumped out of the back window and into the swimming pool.
But I guess he didn't know that you took out the water last week to
clean it. He hit the bottom of the pool and I think he's dead"


***Long Pause***
****Longer Pause****
Then Daddy says: "Swimming pool???.....................is this
486-5731?"

Dormammu είπε...

Ομοφυλοφιλία: Κατ’ εμέ πρόβλημα γονιδίων πρωτίστως…..Τα περί κοινωνικών συνθηκών κλπ δευτερεύοντα….
@cha.giannakopoulos: Δεν έφταιγε η Βέρα στο Δεξί. Πρέπει να φάμε κιόλας…

mickey είπε...

@spyros (7:57μμ)
Πρέπει να πάω έξω για λίγο. Θα τα πούμε για τα θέματα που έθεσες...

Epicuros είπε...

Δηλώνω αδυναμία να παρακολουθήσω τόση κίνηση εδώ! Επί τη ευκαιρία θέλω να εκφράσω κάποιες σκέψεις κι ας ξέρω ότι κανείς δεν θα τις διαβάσει (εκτός του ΝΔ):
1. Νομίζω ότι σχεδόν κανείς/μία δεν διαβάζει τις άλλες δημοσιεύσεις αλλά έχει στον νου του τι θα γράψει αυτός/ή.
2. Ελάχιστοι έχουν πράγματι κάτι να πουν και να συμβάλουν στον διάλογο.
3. Οι περισσότεροι γράφουν για να γράψουν και να πάρουν ένα ελάχιστο κομμάτι της αίγλης του οικοδεσπότη που, αδιαμφισβήτητα, διαθέτει.
4. Οι πολλαπλές δημοσιεύσεις δεν βλέπω ότι έχουν κάτι νέο να πουν. Μήπως είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας τους (#3);
5. Δεν αμφισβητώ το επίπεδο του παρόντος Blog. 'Oμως, πολλά, επίσης αξιόλογα, Blog είναι έρημα! Τι προκαλεί τον τέτοιο συνωστισμό στο Blog το ΝΔ;
Σκέψεις...

Nikos Dimou είπε...

Τώρα έμαθα τι γραφει ο old boy για σας. Το post βρισκεται στο Old Boy.

- Αυξάνεται η ανασφάλεια όλων των παλαιότερων και ανωνύμων μπλόγκερ, εμού συμπεριλαμβανομένου, από την έκταση του φαινομένου Νίκου Δήμου. Στο πλαίσιο αυτό το μπλογκ μας ξεκινά εκστρατεία λάσπης κατά του Ν.Δ., διαρρέοντας κρυφίως πληροφορίες ότι ο γνωστός συγγραφέας έχει ενδυθεί 50 διαφορετικές περσόνες αλληλοσυνομιλώντας μανιωδώς με τον εαυτό του κι ότι πρόκειται για μοναδική στα ψυχιατρικά χρονικά περίπτωση πολυδιάσπασης προσωπικότητας. Αν οι πληροφορίες αυτές δεν γίνουν πιστευτές, θα ενεργοποιηθεί το πλαν μπι, σύμφωνα με το οποίο θα διαρρεύσουμε ότι οι σχολιαστές του Ν.Δ. είναι φυλακισμένοι σε μπουντρούμι στον πύργο του και γράφουν στο μπλογκ του με αντάλλαγμα μια κόρα ψωμί και δυο γουλιές λασπωμένο νερό. Αν ούτε αυτό το κόλπο πιάσει, τελευταία μας ελπίδα είναι η τρομολαγνεία των τηλεοπτικών καναλιών: θα τους εκθέσουμε με αδιάψευστα στοιχεία ότι με αυτόν τον ρυθμό γεωμετρικής αυξήσεως των σχολίων του, το πολύ σε 2 1/2 μήνες η ζωή στην χώρα θα έχει παραλύσει, καθώς όλοι -λαός και στρατός- θα βρίσκονται μπροστά σε ένα κομπιούτερ κομεντάροντας. Τότε η Ελλάς θα πέσει στα χέρια των Τούρκων. Αρχές Απριλίου το μπλογκ του θα αρχίσει να έχει σχόλια στα Τούρκικα. Αρχές Μαϊου το blogger θα καταρρεύσει και η μετοχή της google θα κάνει απανωτά limit down. Αυτοκτονίες - κραχ - ανάσταση του Ρούζβελτ - επιστροφή του ναζισμού - στρατόπεδα συγκέντρωσης - Λίστα του Σίντλερ.

Θερμή παράκληση: Νίκο Δήμου φύγε από τα μπλογκ. Μας ξεβόλεψες και σε ζηλεύουμε τρελά. Πήγαινε να παίξεις στον δικό σου κήπο κι άσε μας μόνα μας στον δικό μας. Μό-να-μας.

houlia είπε...

newlems, κι εγω αυτό σκεφτόμουν!Ακομα και στα αρτιότερα κείμενα, μπορεί να διακρίνει ατέλειες κανείς και πολύ περισσότερο να κάνει κριτική. Η αίσθηση που σου αφήνει έχει σημασία. Και δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς ελαφρα τη καρδία να απαξιώσει τη διαφορετικότητα του blog. Ο χρόνος πανδαμάτωρ γαρ θα το αποδίξει ή οχι.Εγώ λέω να περιμένουμε..

Stormrider είπε...

>Newlens said : Μακάρι να βρεθεί το φάρμακο ενάντια στην ομοφυλοφιλία οπότε να κάνουμε και οικονομία στη χρήση φαιάς ουσίας...
αγαπητέ newlens εκτός του ότι είσαι εντελώς politically incorrect ας το καλύτερα! όσο περισσότεροι τόσο λιγότερος ανταγωνισμός (μη ξεχνάς ότι οι gay αντρες είναι συνήθως ωραίοι!)
>αντί να λέμε ότι ευτυχώς υπάρχει ένα τέτοιο blog μέσα στην νεοελληνική μιζέρια, ασχολούμαστε με διαδικαστικά θέματα άνευ ουσίας... Αφήστε το να καταρρεύσει, να εκραγεί, να γίνει αστρόσκονη! Ποιο το πρόβλημά σας;
καλά newlens όχι ότι εδώ είναι και η Ακαδημεία Των Επιστημών με όλα όσα διαβάζω είδικά σε αυτό το post (συμπαθάτε με κ Δήμου)

Patsman είπε...

Έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλη έκταση στα μηνύματά μας: 1) γιατί πολλοί απεχθάνονται να διαβάζουν τόσο μεγάλα κείμενα, 2) γιατί όπου μεγαλώνει η ποσότητα, μειώνεται η ποιότητα, 3) γιατί όποιος γράφει πολλά, δείχνει ότι δεν ξέρει να μιλά λακωνικά! Και το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!

Dormammu είπε...

@ΝΔ: τώρα κατάλαβα γιατί εξαφανίζεστε αρκετές ώρες… Το να ταΐσεις όλους τους σκλάβους- γραφιάδες στα ζοφερά υπόγεια του πύργου, θέλει χρόνο………… :)))

houlia είπε...

newlens Τελευταία δε, ένοιωθα μια τρομερή πλήξη στην περιρρέουσα νεοελληνική-πως την είπατε?-μιζέρια.Δε βλέπετε τι γίνεται? Ολοι ανεξαιρέτως φιλοσοφίζουν.Επιπεδίζουν –δικό μου- με αλλα λόγια.Λοιπόν προτιμώ την ποιοτική παράνοια από αυτή τη χλιαρότητα. Ασε που εμείς τών θετικών επιστημών έχουμε κυριολεκτικά φυράξει να δούμε ασπρη μερα.Ειδαμε δηλαδή...αλλά δεν μετράει.

GreekForum είπε...

Μαύρε Γάτε: Ευχαριστώ για το σχόλιο στην μικρή, καλοπροαίρετη παραίνεση μου.

"Πλάκα" είχε ο epikairos που διάβασε (αλλά δεν κατάλαβε) καθώς και η georgia_m που "πληροφορήθηκε" μέσω του epikairos το περιεχόμενο του site (που να κάνεις κλικ με τέτοια κρύα....) και ένιωσε την ανάγκη να κάνει και ειρωνικό σχόλιο από πάνω, μετά το 24ωρο δούλεμα που της πάτησε ο "nikosxatzopoulos"...

Αν δεν ήταν το "σπίτι" του αγαπητού Νίκου Δήμου θα θυμόμουνα την παλιά μου τέχνη με την όρεξη που μου άνοιξαν αυτοί οι δύο. Νομίζω με αντιλαμβάνεσαι Μαύρε Γάτε...

Stormrider είπε...

patsman και houlia, αφήστε σας παρακαλώ τα νικοδημο-junkies να πάρουν την δόση τους ;)) αυτό το blog έχει καθαρά ψυχοθεραπευτικό χαρακτήρα (όλων εμάς που είχαμε bookmark το ndimou.gr) κι όχι φιλοσοφικό! ;ρ

houlia είπε...

Λοιπόν δηλώνω βόρια-παραλίγο να τρακάρω ευτελως αποψε με τετοια σπιναρίσματα-, ισα που πρόλαβα να φτασω σπιτάκι μου κ να κλείσω την πόρτα.Ειχα την απληστεία δε-αφού δε θα δουλευα λόγω καιρού-να πάω στις «δούλες» απόψε, αλλά οι δρόμοι αδιάβατοι με πισογύρισαν στη γωνιά μου. Ευκαιρία για λίγη παρουσία λοιπον, αν κ χρειάζεται καλό ζέσταμα για τέτοιες συζητησεις.Ας πούμε η ‘φιλεναδα’ μου εχει πάρει το κολαι.Για να δουμε.

szuekzq

houlia είπε...

Χτες στο γυμναστήριο-όταν τρεχω διαβάζω περιοδικό-έπεσα πάνω στο άρθρο του Νικου περί αμφισβήτησης(discovery &science) κ υπογράμμισα
με ικανοποίηση τη φράση του sextus emp.: Αν νοσταλγούμε το απόλυτο ας το αναζητησουμε εκει που πραγματικά υπαρχει:στα υποκειμενικά δεδομένα της εμπειρίας μας.
Νομίζω ότι περί αυτού πρόκειται κ εδω. «Και ο διάλογος-αναφέρει- είναι μια μορφή αμφισβήτησης»
Μπορεί ο καθένας να εμμένει λοιπόν στη δική του εμπειρική θεώρηση γύρω απ’τα θέματα του σεξ αλλά εκείνο που έχει μεγαλύτερη αξία στη συζήτηση είναι τα ερεθίσματα..

houlia είπε...

@georgia,Ναι, στον ενικό να μου μιλάτε καλέ-είναι ούτως ή αλλως αδιάφορο κ τεχνική η προσφώνηση-Δηλωνω όμως χάρην οικειότητος συνομηλικη-και συνεχίζουμε.Εντάξει καλή μου Γεωργία;

Nikos Dimou είπε...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
(κεφαλαία για να με προσέξετε!)

Εστησα αυτό το blog για να πω μερικά πράγματα που ήθελα - και γι αυτά κυρίως (τα Post) ευθύνομαι. Το ότι έχω τόσους πολλούς σχολιαστές ήταν ένα δώρο που δεν το περίμενα. Σίγουρα epicuros έχετε δίκιο που αναρωτιέστε - μερικά από τα ερωτήματά σας τα έχω σκεφθεί και εγώ. Όμως τελικά κρίνω πως το αποτέλεσμα είναι θετικό.
Και τα μισά σχόλια να πετάξει κανείς - τα υπόλοιπα αντέχουν.

Ευχαριστίες λοιπόν σε όλους! Αυτό που κάνουμε εδώ είναι πολύ όμορφο!

houlia είπε...

Ως εκ των ανωτερω λοιπον, δεν εχει νόημα κ δεν νομίζω ότι αφορά κανένα να καταθέσω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, εν τουτοις δηλώνω αγρυπνος παρατηρητης της συμπεριφορας των ανδρών στον έρωτα. Πολύ κακό για το τίποτα!Ε και λοιπόν;;;Εχουν μια εμμονή με το καλό σεξ.Στερηση έχουν μαλλον καλυτερα!Κι όταν λαλουν πολλοι κοκοροι...
Εχω ενα συνάδελφο που ονειρεύεται να κάνει την επιχειρηση του, προτυπο σεξουαλικής...-δεν μπορω να σκεφτω το κατηγορουμενο τελως παντων-.Αυτό.Και κάθε τόσο με ρωτάει: « Να προσλάβω τον τάδε, ή δεν είναι πολύ σεξυ;»Τι απαντάς;

houlia είπε...

Οχι, λατρευτή μου, ούτε μου αρέσει. Μου αρεσουν όμως τα ισπανικά και πειραματίζομαι...

houlia είπε...

Λοιπον, ο τυπος που σας έλεγα εχει μια απίστευτα αδιάφορη σεξουαλική ζωή- τα λέμε ενιοτε–με τη γυναίκα του και ταυτόχρονα μία απ τις μεγαλύτερες επιτυχιες στο γυναικειο φυλο που εχω συναντησει.Του εστειλαν προχτες ένα εξόδικο κ καταφερε να προσεγγισει τη γυναίκα του, ο απαιχτος και να τον κάνει να το αποσυρει!
Φανταστείτε ένα απίθανο σεξ απιλ κ καθόλου σεξουαλικότητα-εχω ιδία αποψη!-
Προς τι λοιπον τόση φασαρία; Οι καλές συνευρέσεις είναι κ προσωπικές υποθέσεις.Οταν εκτονωνεσαι χωρίς την επικειμενη αυτοαποκάλυψη η ακόμα περισσότερο αναλυση. Χρειάζεται μεγάλη ελευθερία στον ερωτα.Τριτο ματι δεν χωρει. Ως εκ τουτου, δεν καταννοω τις παρτουζες, την πορνογραφία κλπ κλπ-εκτος βεβαια αν μιλουμε για εμπειρικες κατακτησεις.Τοτε ο καταλογος των παρεκκλισεων δεν μπορει να εχει τελος. Ομως κάποτε τελειωνουν κ οι δοκιμες...-

alombar42 είπε...

@houlia
Τριτο ματι δεν χωρει.

Εχμ... ούτε τρίτο στόμα, ούτε τρίτο χέρι, ούτε τίποτα τρίτο;
Με κάποιους προσυμφωνήσαμε οτι με κάτω από πέντε είναι αίσθημα :)

houlia είπε...

Δεν το φαντάζομαι georgia, η εποχή του σαλταρω περασε! Κρίμα δηλαδή και χωρις να δωσει κ απαντησεις στις ερωτησεις του-αφου μόνο αυτός μπορει να δωσει-.Ποιος ξερει τι ετοιμάζει.Εμενα παντως ηδη μου λειπει- αρκει να μη με ξαναπιασει στο στομα του!-Αλλωστε ηταν η βασική μου εμπνευση σ αυτο το μπλογκ.

houlia είπε...

Newl, ετσι προτιμω να σε αποκαλώ συνειρμικά σ αυτο το post.
Και μουσακά μπορεί να τρωει κ «παπαρες»,όποιος θελει κ όσο θέλει...εμένα τι με αφορά; Και να μου το ανακοινωνουν κιολας!

Alandar,-κατα το ισπανικότερο- κοιτα, δια τι να το αναλύσομεν αλλωστε;Ισχυει η απάντηση στον newl μου.

Stormrider είπε...

nikosdimou said:"Εστησα αυτό το blog για να πω μερικά πράγματα που ήθελα - και γι αυτά κυρίως (τα Post) ευθύνομαι. Το ότι έχω τόσους πολλούς σχολιαστές ήταν ένα δώρο που δεν το περίμενα."
πράγματι! εδώ είναι κάτι παραπάνω από μία τυποποιημένη έκδοση των "επίκαιρων" του ndimou.gr, έχει πάρει άλλες διαστάσεις. αρχίζω να αισθάνομαι όπως οι πανελίτες στις εκπομπές.

newlens δεν είχα δει το σχόλιο σου, σου λέω δεν είναι εδώ και κάνα site κουλτουριάρηδων (συμπαθάτε με κ Δήμου) ότι θες έχω διαβάσει,"την στήνω στα 4" κτλ

Ανώνυμος είπε...

houlia: εσύ πας σε γυμναστήρια, μελετάς περιοδικότητες, πραγματοποιείς διάφορα. θα σου αφιερώσω ποίημα στο τέλος. και περιμένοντας να φορτώσει η σελίς, όλο αγγίζεσαι εκεί, όλο τρίβεις τη γαλήνη με το καλιμάντζαρο, όλο παρατηράς τις γωνίες του τραπεζίου, μεσοκαθετώνεσαι εν θλίψη και εκφεύγουν αναστεναγμοί, ανασαίνεις βαριά και υποθάλπτεσαι. αντιθέτως, η συμβολαιογραφική πράξη εκτείνεται ως το πράσσο. μυστηριωδώς. είναι τα πισθάγκωνα εξουθενώμενα και στάζουν πύλες οι αλγόριθμοι. και είναι φωτιά και είναι πανάκεια. μία μόνη λέξη ίπταται: σιδηρόδρομος, στρόφιγγα, κλεψύδρα, κατολίσθηση. όλα δείχνουν τη γωνία. την αμβλεία, την οξεία, την εντατική γωνία τη σκαληνή που την ονοματίζουν καλαθόσκονη. όλα τα υπαρκτά είναι μηνύματα για τις χοές της σκότεινης ύλης που έρχεται. τι καταλαβαίνεις;

alombar42 είπε...

@Houlia

Με αυτό το alandar, με πασάλειψες με μαρμελάδες :)

mickey είπε...

Πω πω! Έλειψα μια ωρίτσα και βγήκαν πάλι τα ...μαχαίρια! Είχα πάει στην κουμπάρα μου να τη βοηθήσω να βρει ένα σημαντικό αρχείο του Word που είχε χάσει. Μετά από αρκετό κόπο η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Νιώθω απίστευτη ικανοποίηση όποτε βοηθάω κάποιον που μοιάζει ανήμπορος να τα βγάλει πέρα με τους υπολογιστές! By the way, μια και περί σεξ ο λόγος, θα έχετε ακούσει το γνωστό "ο κουμπάρος και η κουμπάρα...". Ωραία γυναίκα η κουμπάρα μου, συνομήλικη (αλλά δείχνει το πολύ 25-28), με τέλειο σώμα ακόμα και μετά από δυο γέννες. Με γούσταρε κιόλας (ήμασταν συμμαθητές) και μάλλον με φλερτάρει ακόμα μερικές φορές (με τον άντρα της είμαστε καλοί φίλοι).
Πού θέλω να το πάω; Δε νομίζω ότι θα πήγαινα ποτέ με γυναίκα που γνωρίζω ότι είναι παντρεμένη (ή έστω ότι έχει σχέση), όσο και να ήθελε, όσο και να με προκαλούσε. Το θεωρώ ανήθικο, σύμφωνα με τις δικές μου αρχές (και για όσους με ξέρουν από προηγούμενα σχόλια, δεν ακολουθώ τη χριστιανική ηθική), εκτός κι αν υπάρχει η συναίνεση του συντρόφου (πάλι για παρτούζες θα μιλήσουμε;). Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη σας γι' αυτό;

mickey είπε...

Και λίγα σχόλια επί σχολίων:

@epicuros (8:16μμ)
Τι σε πειράζει αν το blog έχει συνωστισμό; Σαφώς και υπάρχουν άλλα αξιόλογα blogs (έξι ώρες περιδιάβαινα σε αυτά), κάποια έρημα όντως, αλλά μια και η ποσότητα δεν έχει συχνά σχέση με την ποιότητα, τι πρόβλημα υπάρχει; Όσο για τις προθέσεις που καταλογίζεις σε πολλούς από μας (δε διαβάζουμε, θέλουμε μόνο να γράψουμε, πολλαπλά σχόλια κλπ), μάλλον ο τρελο-παπα-ψυχίατρός μας σε έχει προλάβει στις διαγνώσεις και τις ψυχαναλύσεις (πλάκα κάνω βέβαια) :)) "Τι προκαλεί τον τέτοιο συνωστισμό στο Blog το ΝΔ;". Έλα ντε!

@nikos dimou (8:31μμ)
Αν διαβάζαμε όλα τα σχόλια που υπάρχουν στη μπλογκόσφαιρα για σας και το blog σας, μάλλον δε θα μας έφταναν ούτε οι ...εφτά ζωές του Ντον ;)

@patsman (8:42μμ)
Ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις, αλλά νομίζω ότι ο ρόλος του moderator ανήκει στον οικοδεσπότη μας. Επίσης είπες:
"όπου μεγαλώνει η ποσότητα, μειώνεται η ποιότητα" και "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν"
Καλές οι παροιμίες, τα γνωμικά, τα ρητά, τα αποφθέγματα κλπ, αλλά μήπως τους δίνουμε δογματική διάσταση μερικές φορές; (Κύριε Δήμου, να θέμα για νέο post!) Δεν υπάρχουν σχόλια των δέκα λέξεων που αποτελούν "πατάτες" και άλλα των 100+ που είναι μεστά (για να μην πω αριστουργήματα); Και ποιο ακριβώς είναι το όριο της "λακωνικότητας"; 100 λέξεις (ή 500 χαρακτήρες) ή κάτι άλλο; Φοβάμαι ότι μόνο ο Ν.Δ. μπορεί να θέτει τέτοια όρια (και το κάνει όπου το κρίνει αναγκαίο). Μπορούμε κι εμείς να αυτοπεριοριστούμε όσο μπορούμε (και πρώτος εγώ που με πιάνει η ...μπλογκοδιάρροια ;)).
Όσο για τη δυσκολία ανάγνωσης, υπάρχει και το "collapse comments" στην κορυφή της σελίδας (ο χρόνος για το φόρτωμα αντιμετωπίζεται δυστυχώς μόνο με DSL). Υπάρχει όμως και η λύση του newlens (στο σχόλιό του στις 9:43μμ). Την ίδια σκέψη κάναμε! Θα ήταν ενδιαφέρον να στήσουμε εθελοντικά ένα ...μπλογκόσπιτο για τον Ν.Δ. προσαρμοσμένο στις ανάγκες του (και τις δικές μας ;)), με σελιδοποίηση στα σχόλια, εμφάνιση σχολίων από κάποια ώρα και μετά, ταξινόμηση με βάση το σχολιαστή κλπ. Το hosting μάλλον θα είναι πολύ φτηνό. Όσοι πιστοί programmers ...προσέλθετε!

Υ.Γ. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για το μέγεθος του σχολίου...

houlia είπε...

Newlens, όπως αγαπάτε! Απλά το πρότερον με παρέπεμπε στο γαλλικό nu -γυμνός κ μου άρεσε μια πιο διάφανη σχέση μαζί σας.(οι γλώσσες πάντως δεν είναι το δυνατό μου χαρτί. Μην ανησυχείς)

Nikos Dimou είπε...

Νάτος και ο σαλτάρω! Η Houlia τον έφερε πίσω (αχ, τι κάνουν οι γυναίκες! Πραγματικά ...σέρνει καράβι).

Η δυναμική του blog είναι ενδιαφέρουσα - μερικές φορές κάθομαι σαν αμέτοχος παρατηρητής και παρακολουθώ να εξελίσσονται διάφορα σενάρια, διάλογοι, έριδες, σχέσεις... ένας κόσμος ολόκληρος

Ναι έχει βαρύνει πολύ η σελίδα των comments - νέο post θα έχει αύριο, με άλλο θέμα. Έτσι κι αλλιώς κανένας διάλογος δεν τελειώνει (το εφάρμοσε και ο Πλάτωνας στους δικούς του) και από ένα σημείο και πέρα το ίδιο θέμα κουράζει (άσε τις επαναλήψεις). Καλά να είμαστε και θα ξαναβρεθούμε στα ερωτικά.

Εκτονωθείτε τώρα όσο αντέχετε ακόμα...

Ανώνυμος είπε...

mickey: καταλαβαίνεις ότι οι κοπέλες ξελιγώνονται για μένα και σπιθοβολούν να γευματίσουν το μυαλό μου αλμυρισμένο με τα κολπικά τους ρευστά; δηλαδή, να καταλάβουμε ότι ο αγάμητος hardrain θέλει να απαυτώσει τίποτα τέχνη, να καταλάβουμε ότι οι έλληνες χρήστες του diadiktion αγριομαλακίζονται και εκτοξεύουν τον μοναρχοφασιστικό ψωλοχυμό τους στο πορτρέτο του προέδρου των τσοχατζόπουλου άκη. και να τα καταλάβουμε όλα. ποιος θα καταλάβει εμάς που επιθυμούμε μόνο να εξοριστούμε με αυτήν στους γαλαξίες και στα γαλανά τα φώτα και νάρθουν και τα νερά; και ποιος θα καταλάβει ότι παραβιάζονται οι νόμοι από αυτό τέλος πάντων το ον που αναπνέει. και ποιος θα παραβιάσει συρματοπλέγματα για να αποθέσει ένα γαρούφαλλο στη ροή του καταρράκτη. δηλαδή, εντάξει: εσείς είστε θεόστραβοι, έχετε πάρει τη ζωή σας λάθος, θα σας ανασύρουν με δυναμίτιδες από το περιγιάλι. τι κάνουμε οι υπόλοιποι που δεν έχουμε ταυτιστεί με καμιά μικροαστικότητα, έστω και Κενταύρων.

Yannis H είπε...

Κάπου (σε ένα φιλμ, μάλλον) είχα ακούσει "το σεξ είναι το όργανο - η αγάπη είναι η μουσική".

Θα διαφωνήσω: όλα είναι μουσική. Και όλα είναι οργανα.

ΥΓ. Μακάρι να μπορούσα να διαβάσω όσα γράστηκαν... Αλλά έτσι από περιέργεια τα έκανα copy στο notepad και μετά στο word. Λοιπόν, βγήκανε 103 σελίδες Α4!!!!

Ε, κάποτε πρέπει να βγει και ένα software που να κάνει περιλήψεις!

ΥΥΓ. Τώρα το έστειλα στο σωστό θέμα

houlia είπε...

Hello mickey!
Αυτό ποτε δεν το καταλαβα. Ελευθερία σε όλα, πολλές φορες διαστροφή-αλλά είπαμε συγχωρείται, εν ονοματι της πρωτης- αλλά με γυναίκα παντρεμενη, πολλώ μαλλον φίλου μου(ςςςς...)δεν παω!Δεν παω,τ'ακουτε?
Τωρα βεβαια πως θα εξηγουσες οτι ολο παντρεμενοι την πεφτουν σε μενα?...Αυτό μάλλον θα επιτρεπεται!

Σαλάτα, καλως το!Σ αγαπω πάντα.Εξηγησεις ειπαμε, όχι εισηγησεις!

Ανώνυμος είπε...

newlens: υπήρχε λόγος να αναπαραχθεί η κότα πριν εμφανιστεί στον πλανήτη; όχι. όμως εν τάξει είναι και μια χαρά, εσύ εκκαθαρίζεις τα ναρκοπέδια με κυνόδοντες, και παραμετροποιείς την επιφάνεια του αυγού με αδαμαντορυχείο. και πως να καταρρεύσει το φως μέσα στο φως όταν ιδρώνει ο πετρίτης. δυικότητα και λάστιχο.

mickey είπε...

cha.giannakopoulos said (10:39μμ):
"Ελεύθερα, παιδί μου!"
Ευχαριστώ, πατέρα :))
Μια και θέτεις το ζήτημα για το "ηθικό ζήτημα" του δεσμευμένου, αν κάποιος/α είναι πιστός/ή, αλλά σε μια στιγμή "αδυναμίας" (sic), τη ...λερώσει τη φωλιά του, το αποκαλύπτει ή όχι στην/ον σύντροφό του; Και αν όχι, τι γίνεται στην περίπτωση που το "περιστατικό" αποκαλυφθεί κάποια στιγμή στο μέλλον; Είμαστε έτοιμοι να "συγχωρήσουμε" τέτοιες "παρεκκλίσεις" στις/στους συντρόφους μας (δε μιλάω για παράλληλη σχέση διαρκείας) ή ζητάμε την "απόλυτη αποκλειστικότητα" (sic); Εδώ σας θέλω!

houlia είπε...

A,Alombar, δεν σε ξέχασα.Συγνώμη για τις μαρμελάδες. Μήπως θέλεις να στις γλύψω? Να καθαρίσεις κ εσυ(με τις γυναικες)

Ανώνυμος είπε...

κανένας δεν ανήκει κανενός, δυστυχώς.

houlia είπε...

Clikia μου, που πήγες?Που με αφήνεις με 3000 αντρες μοναχούς?Hey, ηρθε κ ο Χαντζαρας(μετραει για τους υπολοιπους 2995)αλλά μάλλον σ αφήνει αδιάφορη εσένα...

mickey είπε...

@εκσπερματώνω στο ...(διάφορα)
Ειλικρινά, διαβάζω προσεκτικά τα σχόλιά σου από την έναρξη του blog του Ν.Δ. (πριν ακόμα αρχίσω να συμμετέχω), παρότι το παρακάνεις ώρες ώρες (μέχρι και τον ευγενικό μας οικοδεσπότη έχεις εκνευρίσει). Δυσκολεύομαι αρκετά να κατανοήσω και να αναλύσω τα γραφόμενά σου (μάλλον δεν είμαι ο μόνος), αλλά εφόσον τηρείς κάποια σχετική ...ευπρέπεια, μάλλον δίνεις μια ευχάριστη (και ενδιαφέρουσα) νότα στο blog (δυστυχώς σπάνια συμβαίνει αυτό, πού ξέρεις π.χ. αν ο hardrain είναι "αγάμητος" κι αν είναι ποιο είναι το πρόβλημα;). Αν είσαι troll, δε με πειράζει που ασχολούμαι μαζί σου, ισχύουν όσα έγραψα. Δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που όλες οι γυναίκες "ξελιγώνονται" για σένα. Τόσες πολλές φορές που "εκσπερματώνεις" και σε τόσο απίθανα "σημεία", θεωρείσαι "σίγουρο χαρτί" ;)

Υ.Γ. Όταν "σαλτάρεις" στο κενό είσαι δεμένος όπως στο bungee jumping ή το κάνεις πιο ...extreme;

@cha.giannakopoulos (11:01μμ)
Ωραία απάντηση!

Ανώνυμος είπε...

τζόρ-τζι-α: όταν ο έρωτας κυλάει δεν χρειάζεται κανείς να κυβερνάει. αυτές οι εκσπερματίσεις και οι πόθοι οι οικογενειακοί που κλείνονται δια της κυκλικής τριβής μέσα σε χώρους, θάνατος σκέτος με κρεμμύδι. ας σφαγιάσουμε την απέναντι κοίτη της καταπακτής. τι θα δούμε: χώρο ανοιχτό που τα πέλματα του είναι περιφραγμένα με μπετόν. άρα δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα. υπάρχει μόνο η ροή. πέτα τον έξω Γεωργία μου και επίδειξέ τον. στροβιλίσου υπό. φάε ένα που. γέψου τίποτε αίμα φοινικιάς. ή μην ανελιχθείς ούτε σε γαϊδαράκο. μείνε ακίνητη να σε νικήσουν τα χρόνια, τα μπουλόνια, οι μαδαγασκάρες. και το σεξ και τα εξαπτέρυγα και όλα αυτά, υπάρχουν μόνο και μόνο τότε όταν επισυμβαίνει αγάπη. δηλαδή να θέλεις ή να είσαι η ριπή. αν μπορείς να αγαπάς σκιές, είσαι η ριπή. σκιές ονύχων σκιές σκιώδεις επτάφωτες. τίποτα δεν υπάρχει έξω από τη ροή. ας δογματίσουμε.

houlia είπε...

Νικο, Εισαι γλύκας!
Δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς από τους φίλους μου δεν σε συμπαθεί(Α, λάθος. Η πάλαι ποτέ καθηγητρια μου της εκθεσης-μιλήσαμε σήμερα- σε παει πολύ. Αλλά βεβαια αυτή δεν αποτελεί κριτηριο γιατι ειχε πάντα ψωνιο με τους συγγραφεις.Καταντήσαμε να γράφουμε πανομοιότυπες εκθέσεις με τις αδερφές μου-κ οχι μονο-:"Σύμφωνα με τον ΙΜΠαναγιωτιπουλο, τον Παπανουτσο, τον Erich From...κ ο καταλογος δεν είχε τέλος. Ηταν όμως αστερι!εκεινη ,όχι εμεις!-
Εγώ για την ώρα κραταω το σχόλιο σου-του για το 'απολυτο'.Σε μαθαίνω κ σε ξεμαθαινω με το χρονο...

Ανώνυμος είπε...

mickey: o hardrain είναι ψυχικώς λίαν αγάμητος επειδή όλα αυτά τα κακόμοιρα που συγγράφει στο blog του απαιτούν χειρισμούς και κακοδαιμονίες με τέσσερις μολυβοθήκες ανά χήρες και ένα φωτεινούλη αλά κρεμ.
-
πως μπορείτε να βαπτίζετε κρυόλιθους τις στιγμές με έναν άνθρωπο και να τις αναλύετε και να τις σφουγγαρίζετε, για να στήσετε Βαβέλ και καραμπουζουκλήδες με ημίψηλα. πώς.

Ανώνυμος είπε...

αντέχω ακόμα μάτια μου

Ανώνυμος είπε...

houlia: από πίσω είμαι στενή. παλιότερα είχαμε τους ανεμοδείκτες, τώρα περιστρέφονται οι περόνες. είναι πρόοοδος. τρεις νόμοι του κέπλερ μέσα σου.

houlia είπε...

Saltar, πολύ κοντά ενεπεσε ο μην σας αυτη τη φορά και τρομοκρατήθηκα!Απο μακριά κι αγαπημένοι. Και μη ξεχνάτε τη Georgiα.Εχω τον πύργο μου στην παράλληλο.
Τωρα να σας εκμυστυρευτώ κ κάτι παρά την αγαπη και την εκτίμηση που σας τρεφω:Δεν έχω κατορθωσει να διαβάσω ένα μην σας ολοκληρο.Καθετα τα διαβαζω, για συντομία.Αν και δεν νομίζω οτι κάνει κ καμιά διαφορά όπως κ να τα διαβάσεις το ιδιο νοημα θα βγαλεις!Αριστερά, δεξια, καθετως, οριζοντιως, από πισω, απο μπρος...(για να ειμαστε κ συναφεις με το θεμα..)

Ανώνυμος είπε...

έρχεται στον εγκέφαλλό μου εκείνο το ποίημα: τα βάσανα της αγάπης με έφεραν στο ερημικό το περιγιάλι. και είναι καλοκαίρι. και το blog δεν είναι ερημικό. να καρφωθώ στον ακάλυπτο πριν αυτοκτονήσω.

houlia είπε...

Κρίμα που έφυγε κι ο Newlens. Δεν μου απάντησε καν στην απορία μου .Σήμερα που έιπα κ εγω να συμμετασχω «κλειστον λόγω χιονιού».Και δε θα σου αλλάξω το όνομα αλλη φορα,αν αυτό μετραει...καληνυχτα.

Georgia, θελεις να γίνουμε φίλες?

Χατζαρα, τρώγομαι από ώρα να σου αφιερώσω:
Τωρα όμως , περιμενε...

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΣ ΕΓΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΡΡΗΜΑΤΩΝ

Όταν αγγίζω
τη χειρότερη σιγή
που δεν μπορώ με τίποτα
να τη συνδέσω
καθώς απλώνει γύρω η αβεβαιότητα
σαν το νερό στο πάτωμα
τρέχοντας απ’ τη ραγισμένη στάμνα
σκέφτομαι πόσο αδικήσαμε
τους ήχους όλων των προτογόνων.
Όμως
είναι καλύτερη κ’ η πιο νωθρή σιγή
κ’ η πιο τυφλή μας γεύση
χαρούμενη σελέστα.
είναι πολύ προτιμότερο
το χάζεμα των λεωφορείων
η αγάπη των διαβάσεων
από πράσινο σε πράσινο -
μικρό μυθιστόρημα των βημάτων -
ανάμεσα σε ολόιδιες εξελίξεις
όπως ο ήλιος γίνεται
λαμπρή μεγάλη αδιαφορία
ή θα λεγα συναχωμένος κούρος,
είναι πολύ προτιμότερο
το χάζεμα των αυτοκινήτων
από κάθε
θλιβερή βλάστηση
στο αυτάρεσκο τοπίο της γλώσσας
μ’ ένα φρικώδη χείμαρρο συντακτικού
μ’ ένα αιματωμένο ξύρισμα
για ν’ αγοράζουμε μισοτιμής
το σεβασμό των άλλων
με τα «σαφώς»,
«εντέλει»
και «σαφέστατα»
των πάσης φύσεως δικηγόρων.
Αν δεν πεθαίνει κάτι - ειν’ η μοναξιά μας.

-
που είσαι

houlia είπε...

Στον εκλεκτό μου:

Ειχα ένα καημό.Πως να πεσω στο κενό. Με μαχαίρι η με κονταρι,ισως μ αλλο παλικαρι.Που κραταει σφιχτα τον π... σαν ξενυχτισμένο μουτσο.Το σκεφτηκαμε together εφταιγε όμως το weather που δεν έλεγε να φύγει και χιονοβολαει κ πνιγει, το μ... της εκλεκτης του,στο γ...σι της ζωης του.Αν ομως φίλε μου μεγαλε και σπουδαιε παπαγαλε,σε ποναει πολυ το φρυδι η αν σας εχει φαει φιδι,κανετε γρηγορα ενα ταξιδι,καβαλα σ ενα γαλαζιο γιδι, τρωγοντας λαιμαργα ενα απιδι.

Το διαβαζετε καθετως.

Ανώνυμος είπε...

δεν διαβάζω καθέτως. όμως εσύ που δε σε γνώρισα ποτέ μου είσαι μια λέξη που δεν άκουσε κανείς. και βρέχει ο θεός.

ο έρωτας στην κρήτη είναι μελαγχολικός. και λέει ο ομοφυλόφιλος ποιητής:

άχι και νάμαστε μαζί στο χάραμα της μέρας
όξω να να ψιχαλολογά και να σφυρίζει αέρας.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 242   Νεότερο› Νεότερο»